BMW Private Lease

Ontdek hier het design, de rijdynamiek en de technische highlights van de BMW!

Een BMW private leasen bij DirectLease

Private lease een BMW voordelig bij DirectLease. Voor een vast maandbedrag rijd je een nieuwe auto of een occasion van BMW. En altijd inclusief onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Enkel de brandstof en boetes komen voor eigen rekening. Private lease bij DirectLease betekent zorgeloos de weg op voor een all-in tarief.

Welke prive lease modellen heeft BMW?

BMW is onmiskenbaar populair en al helemaal bij private lease bestuurders. Dit komt doordat BMW bekend staat als het automerk dat 'rijden geweldig maakt'. De meest bestelde modellen van BMW zijn de i3.

Heb je geen private lease auto van BMW gevonden die jou bevalt? Wellicht dat de private lease auto’s van Audi dan wat voor jou zijn. De maandbedragen voor deze privé lease auto’s bevinden zich namelijk in hetzelfde segment als BMW. 

Een BMW als occasion private leasen

Gaat jouw voorkeur er naar uit om een BMW als occasion private te leasen? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ondanks een wisselend aanbod aan gebruikte private lease auto’s van BMW, hebben we meestal wel een BMW occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn jong gebruikte auto’s, verkeren in goede staat en hebben weinig kilometers afgelegd.

Ook als je een tweedehands auto’s privé leaset is alles inbegrepen in het leasecontract. Alleen de looptijd verschilt ten opzichte van nieuwe auto’s. Bij het privé leasen van een gebruikte auto is de looptijd maximaal 48 maanden, terwijl dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden. Selecteer jouw BMW occasion private lease model en binnen 1 tot 4 weken staat deze bij jou voor de deur! Kan je momenteel geen geschikte BMW occasion vinden maar wil je wel graag een gebruikte auto private leasen? Bekijk dan al onze private lease occasions!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo