Mercedes-Benz Private Lease

Laat luxe, sportiviteit en design samenkomen in jouw nieuwe Mercedes-Benz private lease!

Mercedes-Benz private lease bij DirectLease

Wil jij een Mercedes-Benz privé leasen? Stel dan jouw gewenste Mercedes-Benz samen bij DirectLease. Bij ons private lease je voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, belasting en verzekering en geen verrassingen achteraf. Alleen de brandstof en boetes betaal je zelf. Zo ga je met een fijn gevoel de weg op in jouw private leaseauto. 

De prive lease modellen van Mercedes-Benz

De auto’s van Mercedes-Benz zijn al jaren gewild en helemaal als private lease keuze. Dit komt doordat Mercedes-Benz luxe auto´s creëert. Schrik hier niet van. Dankzij Private lease worden deze auto´s betaalbaar voor het grote publiek. Ben je op zoek naar één van de meest geliefde private leaseauto's van Mercedes-Benz? Bekijk dan eens de [modellinks].

Staat er op dit moment geen private leaseauto van Mercedes-Benz tussen die geschikt is voor jou? Neem dan eens een kijkje bij onze BMW private lease auto’s. BMW biedt namelijk privé lease auto’s in hetzelfde segment aan als Audi. 

 

Private lease een Mercedes-Benz als occasion

 

Private lease je liever een Mercedes-Benz als occasion? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ons aanbod gebruikte private lease auto’s wisselt regelmatig, maar over het algemeen hebben we wel een Mercedes-Benz occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn altijd jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de telling. 

Ook bij de tweedehands auto’s is alles inbegrepen in het leasecontract. Het enige verschil is de looptijd. Waar dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden, is dit bij het privé leasen van gebruikte auto’s maximaal 48 maanden.

Als je kiest voor een Mercedes-Benz private lease occasion model, staat deze binnen 4 weken bij jou op de stoep! Kun je geen geschikte Mercedes-Benz occasion vinden, maar wil je wel graag tweedehands private leasen? Neem dan een kijkje bij al onze private lease occasions!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo