DirectLease Black Friday Deals
Verlopen Actie loopt tot en met: 30 nov 2022

Black Friday Deals

Directleaseprivate.nl Black Friday Deals

OP = OP

Het is weer die tijd van het jaar! Iedereen op zoek is naar de beste Black Friday deals. Nou, zoek niet verder! Wij hebben dit jaar een geweldige deal voor de SEAT Ibiza & Arona. Bovendien zijn beide modellen ook nog eens snel leverbaar. Binnen een mum van tijd zit jij dus achter het stuur van je nieuwe auto! Profiteer t/m 30 november tijdelijk van deze fantastische aanbiedingen.

Black Friday deal #1: SEAT Ibiza Style Business Connect!

Tijdelijk van €369 voor €359/mnd


Het interieur van de SEAT Ibiza is volledig gericht op jou. Cool en overzichtelijk soft-touch dashboard met zwevend infotainment display. Unieke verlichting geïntegreerd in de luchtuitstroomroosters. En een nieuw multifunctioneel stuur voor extra ergonomische grip. Stap in, haal je vrienden op en geniet.

Alles wat je nodig hebt

In de Ibiza zit je gegarandeerd met een glimlach achter het stuur. Samen met je vrienden of verbonden met je vrienden via het 8.25 inch touchscreen. Standaard op de Ibiza, net als Lane Assist, LED verlichting en meer. Maakt indruk met zijn scherpe lijnen, elegante rondingen en futurische interieur.

Stel jouw SEAT Ibiza samen!

Black Friday deal #2: SEAT Arona Style Business Connect!

Tijdelijk van €419 voor €409/mnd


Grenzen verkennen en grenzen verleggen, daar is de Arona voor bedoeld. Dynamisch, gedurfd en stoer design. En van voor tot achter vol slimme nieuwe features. Voor meer comfort. Meer veiligheid. Extra vrijheid. En nóg meer rijplezier. Laat technologie voor je werken, waar je rit ook naartoe gaat.

Groter display, beter zicht

Extra veilig, extra genieten. Alles bij de hand dankzij het 9.2 inch touchscreen. Je telefoon verbinden? Easy dankzij Full Link. Toon je favoriete apps op het scherm met Apple CarPlay of Android Auto. Het SEAT infotainment screen ‘zweeft’ op het dashboard. Met het navigatiesysteem heb je toegang tot eindeloos veel functionaliteiten. Routekaarten, realtime verkeersinformatie en online connection met jouw persoonlijke playlists en je favoriete internet radiostation.

Stel jouw SEAT Arona samen!
DirectLease
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo