DirectLease Een flexibel leasecontract voor jou!

Een flexibel leasecontract voor jou!

Wat betekent flexibel leasen?

Een leasecontract met een flexibele looptijd wordt afgesloten voor 12 – 60 maanden. Je krijgt alle voordelen van een Full Operational Lease, maar met een extraatje. Je sluit namelijk een leasecontract voor 12 maanden af, dat daarna door jou op ieder gewenst moment kosteloos opgezegd kan worden. Wil je liever langer doorrijden? Dat kan! Je kunt voor maximaal 60 maanden voor het afgesproken leasetarief blijven toeren in jouw leaseauto.

 

Voor wie is flexibel leasen?

Of je nu op het punt staat een huis te kopen, twijfelt over je baan en / of jouw relatie, liever met de fiets gaat, of gewoon graag ieder jaar een nieuw auto uitzoekt, dan zijn onze flexibele looptijd auto’s perfect voor jou!  

Bij Directlease is private lease voor iedereen! Private lease als starter, student of zzp-er, het kan allemaal bij Directlease. Ook voor onze meer ervaren garde is private lease interessant. Aangezien Directlease private lease voor senioren aanbiedt, is private lease boven 75 jaar ook gewoon mogelijk. Twijfel jij over jouw rijbevoegdheid of jouw gezondheid in de toekomst? Dan kan flexibel leasen de risico’s van een ongewenst lang leasecontract vermijden.  Je kunt al na 12 maanden jouw contract zonder boete beëindigen. Een kosteloos opzegbaar private lease contract is dus ook echt kosteloos te beëindigen na afloop van het eerste jaar. Hierdoor ben je vrij om te kiezen wat het beste bij jouw wensen past.

 

Leasecontract kosteloos beëindigen

Het leasecontract is, na afloop van het eerste jaar, kosteloos opzegbaar. De opzegtermijn van het leasecontract is 1 maand. Je kunt de auto op iedere gewenste werkdag van de maand inleveren. Wil je jouw private lease contract beëindigen? Dat kan zonder opgave van reden. Wel zo relaxt! Je hoeft de auto alleen af te melden via onze website. Wil je meer weten over onze inleverprocedure, lees dan ons innameprotocol.

 

Onze flexibele lease aanbiedingen

Om aan ieders wensen te kunnen voldoen wisselt ons flexibele leaseaanbod regelmatig. Hierdoor kan helaas niet altijd elke auto aangeboden worden met een flexibel leasecontract. Ben je nieuwsgierig geworden naar de auto’s op dit moment?

Bekijk hier ons flexibele lease aanbod!  Zie jij jouw gewenste auto er niet tussen staan, informeer dan bij onze leaseadviseurs naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt leasecontract. Wij zijn flexibel, jij straks ook?

DirectLease Onze flexibele lease aanbiedingen
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo