DirectLease Leasen vanaf 6.000 km per jaar
Verlopen Actie loopt tot en met: 29 mrt. 2021

Leasen vanaf 6.000 km per jaar

Directleaseprivate.nl Weinig kilometers
Deze actie is verlopen. Niet getreurd, we hebben nog vele andere private lease deals!

Maak jij minder afspraken? Dan zoek je vast een leaseauto met weinig kilometers per jaar. Maar waar vind je die? Nou bij ons! Lease de Volkswagen Up!, Opel Corsa en Peugeot 2008 nu al vanaf 6.000 km/per jaar, op basis van 36 maanden looptijd. En dat ook nog eens met de laagste prijsgarantie. Tip: wacht niet te lang, want op=op!

Volkswagen Up!

Ben je geen fan van de Peugeot, maar zoek je wel een betrouwbare compacte auto? Wat dacht je dan van de Volkswagen Up? Deze auto biedt ruimte aan vier volwassenen en hun bagage. Pluspunt: je kunt jouw telefoon koppelen, zodat je altijd en over connected bent. Met andere woorden: je kunt altijd handsfree bellen en de weg terug vinden. Wie wil dat nu niet! En weet je wat nu zo leuk is? Je leaset de Up! bij ons het goedkoopst: €229 per maand o.b.v. 36 maanden

Opel Corsa

Liever een iets grotere, stoerdere en luxere auto? Zoek dan niet verder: de Opel Corsa is perfect voor jou! Als je voor deze auto kiest, rijd jij rond in een Corsa met o.a. airco, radio, bluetooth, cruise control en verkeersbordherkenning. De Opel Corsa vind je nergens in Nederland goedkoper, bij ons lease je hem nu voor: €248 per maand o.b.v. 36 maanden!

Peugeot 2008

Wie zegt dat een gezinsauto niet stoer kan zijn, heeft de Peugeot 2008 nog niet bekeken! Deze mooie, stoere, sportieve en grote wagen beschikt over een navigatiesysteem, parkeersensoren, cruise control, bluetooth, regensensoren en verkeersbordherkenning. Ooh en zie je die velgen? Dat noemen wij nog eens stoere lichtmetalen velgen. De Peugeot 2008 vind je nergens in Nederland goedkoper bij ons lease je hem nu voor: €339 per maand o.b.v. 36 maanden!

Private lease van DirectLease is de leasemaatschappij voor zowel weinig als veel kilometers.

De één rijdt van hot naar her, terwijl de ander de auto alleen gebruikt voor familiebezoekjes en de boodschappen. Om aan ieders wensen te voldoen, kun je bij ons zelf jouw kilometerbundel samenstellen. Wel zo gemakkelijk! De meeste leaseauto's bieden we aan met een kilometrage vanaf 12.000 tot en met 30.000 km/per jaar. Maar niet als je kiest voor een Peugeot!

Jij kunt nu de Volkswagen Up!, de Opel Corsa en Peugeot 2008 leasen vanaf 6.000 km per jaar. Is 6.000 km te weinig? Geen enkel probleem: de 2008, Up! en Corsa kun je ook samenstellen met meer kilometers.

DirectLease Private lease van DirectLease is de leasemaatschappij voor zowel weinig als veel kilometers.

Ik wil een proefritje maken

Dat kan! We begrijpen heel goed dat je de auto van dichtbij wilt zien en er een proefritje mee wilt maken. Want hoe ziet het interieur eruit, is er genoeg been- en bagageruimte en het belangrijkste: 'rijdt de auto lekker'? Benieuwd naar de antwoorden? Kom dan een proefritje maken!

Kom gezellig langs bij onze Private Lease winkel
Je vindt ons aan de Goudstraat 70 in Hengelo. 

DirectLease Ik wil een proefritje maken
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo