DirectLease Onze keuze voor een 100% elektrische auto: de Opel Corsa-e
Directleaseprivate.nl Onze keuze voor een 100% elektrische auto: de Opel Corsa-e

Onze keuze voor een 100% elektrische auto: de Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is de perfecte keuze voor iemand die op zoek is naar een efficiënte, milieuvriendelijke en sportieve auto. Dankzij de snellaadfunctie is de auto binnen een half uur weer opgeladen en heeft een bereik van meer dan 300 km. De Opel Corsa-e beschikt ook over moderne connectiviteit zoals Android Auto en Apple CarPlay, waardoor je jouw favoriete apps en muziek gemakkelijk kunt bedienen terwijl je onderweg bent. De Opel Corsa-e heeft alles wat je zoekt in een compacte 100% elektrische auto.

Opel Corsa-e EV Edition

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Krachtige en soepele aandrijving

  • Beperkte bagageruimte
  • Minder zitruimte achterin

 

Profiteer van €2.950 subsidie

Bestel nu een elektrische Corsa-e EV Edition en kom in aanmerking voor €61,46 per maand subsidie op de private lease prijs voor de eerste 4 jaar.

Stel hier jouw Opel Corsa-e samen!

Opel Corsa-e EV Elegance

  • Elektrisch bedienbare ramen achter
  • Krachtige en soepele aandrijving
  • Lichtmetalen velgen
  • 3-spaaks lederen stuurwiel

  • Beperkte bagageruimte
  • Minder zitruimte achterin

 

Profiteer van €2.950 subsidie

Bestel nu een elektrische Corsa-e EV Elegance en kom in aanmerking voor €61,46 per maand subsidie op de private lease prijs voor de eerste 4 jaar.

Stel hier jouw Opel Corsa-e samen!

Tot 80% opgeladen in 30 minuten

Met de Corsa-e is opladen een snel en eenvoudig proces. De batterij is binnen een half uur voor 80% opgeladen, waardoor je optimale flexibiliteit hebt voor korte of lange ritten. Deze waarde is gebaseerd op een gemiddeld rijbereik van 359 km (volgens WLTP-meting) en gebruik van een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Oplaadtijden kunnen variëren afhankelijk van het type laadstation en vermogen, buitentemperatuur en batterijtemperatuur.

DirectLease Tot 80% opgeladen in 30 minuten

Heb ik thuis een laadpaal nodig?

Elektrische auto’s worden opgeladen bij een laadpunt. Dat kan bij een (semi)publieke laadpaal in jouw wijk of stad en bij veel tankstations. Of je gebruikt jouw eigen privé laadpaal. Maar je kunt je auto ook opladen via een normaal stopcontact! Een elektrische auto laden is veel makkelijker dan je denkt. Belangrijk bij de afweging om wel of geen privé laadpaal aan te schaffen is het aantal kilometers dat je per dag rijdt.

Lees hier meer over het laden van een elektrische auto


 

Wil je meer informatie over elektrisch private leasen? Onze collega's vertellen je er alles over!

Bel ons op 0541-571760 of mail naar sales@directleaseprivate.nl

Meer dan 350 km rijbereik

Met een rijbereik tot 362 km (volgens WLTP-meting) hoef je je geen zorgen te maken over tussentijds opladen. De Corsa-e is perfect voor al jouw dagelijkse ritten en maakt elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen. Het rijbereik in de praktijk kan variëren afhankelijk van persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

DirectLease Meer dan 350 km rijbereik

Alles onder een dak


Adaptive cruise control

Adaptive Cruise Control maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot je voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. 

 

Lane departure warning met actieve rijstrookassistent

Rijd veiliger en meer ontspannen, dankzij Lane Departure Warning dat jou direct waarschuwt als je jouw rijstrook dreigt te verlaten zonder richting aan te geven. De actieve rijstrookassistent geeft lichte tegendruk in het stuurwiel om je te helpen jouw Corsa-e veilig binnen de markeringen te houden. Beide systemen helpen om aanrijdingen als gevolg van vermoeidheid of afleiding te voorkomen.  

Regeneratief remmen

De Corsa-e is voorzien van een regeneratief remsysteem. De energie die bij het remmen anders verloren zou gaan, wordt omzet in energie om het rijbereik te vergroten. Zodra je jouw voet van het versnellingspedaal haalt, wordt de vrijgekomen energie gebruikt om de batterij op te laden.

 

Sportieve prestaties

Als het om rijplezier gaat, heeft de nieuwe Corsa Electric heel wat te bieden. Van 0 tot 100 km/u in 8,1 seconden, zonder dat je hoeft te schakelen, doordat zijn maximale koppel direct beschikbaar is. Dat is dynamiek op zijn best!

DirectLease

Heb je vragen over elektrisch rijden óf de Opel Corsa-e?

Vraag het aan Tijn. Hij helpt je graag verder in je zoektocht naar de perfecte auto voor jou!

Tijn Reef - DirectLease

Tijn Reef

Elektrisch rijden specialist
E-mail Tijn
Bel 0541-571760

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo