DirectLease Onze keuze voor een SUV: de Kia Stonic
Directleaseprivate.nl Onze keuze voor een SUV: de Kia Stonic

Onze keuze voor een SUV: de Kia Stonic

De Kia Stonic is een compacte crossover-SUV. Het is een opvallende en stijlvolle auto met een sportieve uitstraling en veel handige functies. De Stonic biedt een uitstekende brandstofefficiëntie en lage CO2-emissies. De auto heeft ook een ruim interieur met voldoende ruimte voor vijf personen en een royale bagageruimte. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, praktische en stijlvolle crossover-SUV.

Kia Stonic

  • Goedkoopste crossover-SUV in ons assortiment
  • Uitstekende brandstofefficiëntie
  • Ruim interieur met veel hoofd- en beenruimte

  • Qua motor niet de krachtigste in zijn segment

 

 

Stel hier jouw Kia Stonic samen!

Ruim interieur

De Kia Stonic heeft een ruim interieur met voldoende ruimte voor vijf personen. Zowel de voor- als achterstoelen zijn comfortabel en bieden voldoende hoofd- en beenruimte voor volwassenen. Dit maakt de Stonic een geschikte auto voor lange afstanden en langere ritten. Het interieur is goed ontworpen en heeft een moderne uitstraling met hoogwaardige materialen. De bestuurderspositie is goed geplaatst en biedt een goed zicht op de weg. Er zijn ook veel handige opbergvakken verspreid over de cabine, waaronder een ruim dashboardkastje, flessenhouders en opbergvakken in de deuren.

DirectLease Ruim interieur

Voldoende bagageruimte

De bagageruimte is ruim en biedt tot 352 liter aan opbergruimte. Dit is meer dan voldoende voor dagelijkse boodschappen, bagage en andere spullen die je mee wilt nemen. Bovendien kan de achterbank worden neergeklapt om extra laadruimte te creëren wanneer dat nodig is.

DirectLease Voldoende bagageruimte

Alles onder een dak


Adaptive cruise control

De Stonic heeft ook adaptieve cruisecontrol, waarmee de auto automatisch op een veilige afstand blijft van andere voertuigen op de weg. Het systeem past de snelheid van de auto aan om een veilige afstand te behouden.

 

Infotainmentsysteem

De Stonic is uitgerust met een touchscreen infotainmentsysteem met een scherm van 8 inch, waarmee je toegang hebt tot de meeste entertainment- en informatiefuncties. Het systeem ondersteunt ook Apple CarPlay en Android Auto, wat betekent dat je je smartphone kunt aansluiten en toegang hebt tot je favoriete apps.

Intelligente verlichting

De Stonic is uitgerust met intelligente verlichting, waarmee de koplampen automatisch aan- en uitgaan afhankelijk van de lichtomstandigheden. Daarnaast biedt het systeem ook automatische grootlichten en bochtverlichting.

 

Achteruitrijcamera

De Stonic is voorzien van een achteruitrijcamera, wat het gemakkelijker maakt om achteruit te rijden en in te parkeren. Dit is vooral handig in krappe ruimtes waar het moeilijk kan zijn om te manoeuvreren.

DirectLease

Heb je vragen over SUV's óf de Kia Stonic?

Vraag het aan Rob. Hij helpt je graag verder in je zoektocht naar de perfecte auto voor jou!

Rob Waalwijk - DirectLease

Rob Waalwijk

SUV specialist
E-mail Rob
Bel 0541-571760

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo