DirectLease Onze keuze voor een SUV: de Hyundai Bayon
Directleaseprivate.nl Onze keuze voor een SUV: de Hyundai Bayon

Onze keuze voor een SUV: de Hyundai Bayon

De Hyundai Bayon is een compacte crossover die zich onderscheidt door zijn elegantie en veelzijdigheid. De auto beschikt over een efficiënte benzinemotor en een ruim interieur, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. Bovendien biedt de Bayon een scala aan veiligheidssystemen en technologieën die uw rijervaring nog comfortabeler maken. Met zijn sportieve uiterlijk en rijke uitrusting is de Bayon de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een auto die zowel praktisch als stijlvol is.

Hyundai Bayon

  • Hoge zitpositie
  • Krachtige én zuinige motor
  • Uitgerust met veel standaard functionaliteiten
  • Groot laadvermogen (411 liter)

  • Minder luxueus interieur dan sommige concurrenten

 

Stel hier jouw Hyundai Bayon samen!

Flinke bagageruimte

De Hyundai Bayon is een compacte SUV met een royale bagageruimte van 411 liter. Met een lengte van 4,18 meter, breedte van 1,77 meter en hoogte van net geen anderhalve meter, biedt de Bayon voldoende ruimte voor passagiers en bagage. De grote bodemvrijheid van 16,5 cm en wielbasis van 2,58 meter zorgen voor een comfortabele rit, ondanks het ontbreken van 4WD.

DirectLease Flinke bagageruimte

Sportief uiterlijk

De Hyundai Bayon is ontworpen met een sportief en dynamisch uiterlijk, waarbij de nadruk ligt op de robuuste en zelfverzekerde uitstraling van een SUV. De voorkant van de auto is voorzien van een scherp en krachtig ontwerp, met een grote grille en boogvormige koplampen. Deze koplampen zijn uitgerust met LED-verlichting voor een helderder en efficiënter licht. De achterkant van de Bayon is voorzien van een sportieve spoiler en een opvallende achterlichtunits. De carrosserie van de Bayon is ontworpen met strakke lijnen en een gedefinieerde voorkant, die zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling.

DirectLease Sportief uiterlijk

Alles onder een dak


10,25-inch multimediascherm

Met de ondersteuning van Apple CarPlay™ en Android Auto™ op het multimediascherm, kun je de functies en inhoud van je smartphone gemakkelijk weergeven op het grote scherm in de Hyundai Bayon. Hierdoor kan je onder andere handsfree bellen, navigeren, muziek streamen en berichten ontvangen en versturen. Dit maakt het rijden nog veiliger en comfortabeler.

 

Autonome rijbaanassistentie

De Hyundai Bayon zal automatisch in het midden van de rijstrook blijven bij snelheden tussen 0 en 180 km/u, zowel op de snelweg als in de stad. Dit zorgt voor een veiliger rijervaring en helpt de bestuurder bij het voorkomen van onbedoelde afwijkingen van de rijstrook.

Blind-spot Collision-avoidance Assist

Het Blind Spot Collision Avoidance (BCA) systeem in de Hyundai Bayon waarschuwt de bestuurder voor verkeer in de dodehoek achter de auto. Dit wordt gedaan door middel van twee sensoren onder in de achterbumper. Wanneer de bestuurder de richtingaanwijzer inschakelt in een situatie waarbij er verkeer in de dodehoek aanwezig is, zal het systeem een waarschuwingssignaal geven en indien nodig de auto remmen om een aanrijding te voorkomen.

USB-aansluiting

De Hyundai Bayon is uitgerust met een USB-aansluiting in de middenconsole voorin de auto, waarmee je eenvoudig je draagbare apparaten kunt aansluiten

DirectLease

Heb je vragen over SUV's óf de Hyundai Bayon?

Vraag het aan Rob. Hij helpt je graag verder in je zoektocht naar de perfecte auto voor jou!

Rob Waalwijk - DirectLease

Rob Waalwijk

SUV specialist
E-mail Rob
Bel 0541-571760

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo