DirectLease Private lease is voor iedereen, ook voor jou!

Private lease is voor iedereen, ook voor jou!

Directleaseprivate.nl Private lease is voor iedereen, ook voor jou!

Mag ik private leasen?

Benieuwd voor wie private lease interessant is? Bij DirectLease doen we niet moeilijk, we zijn er namelijk voor iedereen. Dus ook voor jou! Nu horen we je denken, ‘voor iedereen, dat zeggen wel meer private lease maatschappijen. Wat zijn de uitzonderingen?’ Nou die zijn er niet! Je komt bij ons ook in aanmerking voor private lease als uitzendkracht en we zijn er tevens voor je als je wilt kiezen voor private lease als zzp-er.

Wat je natuurlijk wel nodig hebt, is een geldig rijbewijs. Wel zo handig als je ermee wilt toeren.

Minimale of maximale leeftijd?

In de leasewereld kijken de meeste maatschappijen naar de leeftijd van de bestuurder. Hierbij worden met name de mogelijkheden voor jongeren en ouderen beperkt. Denk hierbij aan een toeslag bovenop het tarief of dat de dealer jouw leasecontract vanwege leeftijd afwijst. We begrijpen heel goed dat jij je daarom afvraagt: ‘Is private lease aan leeftijd gebonden?’ Ons antwoord is kort en simpel: nee! Bij DirectLease hoef je over je leeftijd niet in te zitten. Iedereen ouder dan 18 jaar kan bij ons leasen.

Maximum leeftijd roept bij mensen nog weleens vragen op. Want tot welke leeftijd is private lease toegestaan? Zolang jij een geldig rijbewijs hebt, mag je bij ons leasen. Zo is private lease boven 75 jaar niet mogelijk bij de dealer, maar wel bij ons. Leuk weetje: Onze oudste klant is al ruimschoots de tachtig jaar gepasseerd. Dit bewijst, voor rijden ben je nooit te oud!

Je bent er nu achter voor wie private lease interessant is, maar je bent vast ook wel nieuwsgierig naar wanneer private lease interessant is

Geen grote investering

Met name jongeren willen graag direct in een mooie nieuwe auto rijden. Als je een auto wil kopen, dan moet je vaak een groot bedrag in één keer investeren. Dit is voor veel beginnende bestuurders niet weggelegd. Wij kunnen uitkomst bieden! Door te kiezen voor private lease als starter, is die droomauto straks wel van jou. Niet alleen starters, maar ook studenten hebben vaak minder te besteden. Toch wil jij ook graag de blits maken op school, bij je vrienden of bij jouw date. En geef toe, met zo’n oud bakkie lukt dat niet echt. Om jou op weg te helpen, kun je bij ons ook kiezen voor private lease als student.

Let op: Leasen betekent niet dat je geen inkomen nodig hebt. Het is echter wel lastig om te zeggen vanaf welk inkomen private lease wordt goedgekeurd. Dit ligt onder andere aan factoren zoals: woonlasten, ziektekosten en toeslagen. Wil je meer weten?

DirectLease Geen grote investering

Ik wil onbezorgd rijden

Niet alleen beginnende bestuurders willen wij op weg helpen, maar we bieden ook graag private lease voor senioren aan. Banden wisselen, onderhoud en het regelen van verzekeringen nemen veel tijd in beslag. Met name deze doelgroep wil zich hier helemaal niet druk om maken. Wij nemen dit voor onze rekening. Jij hoeft alleen maar te genieten van jouw auto! Dit maakt private lease voor gepensioneerden extra aantrekkelijk.

Schadevrije jaren

Bij vele leaseaanbieders krijg je een financiële schok te verwerken als blijkt dat schadevrije jaren invloed hebben op het leasetarief. In het begin leek de aanbieding voordelig, totdat je aangeeft ‘ik heb geen schade vrije jaren of onvoldoende schadevrije jaren’. Je ziet het leasebedrag ineens fors omhoog schieten. Oneerlijk toch? Dat vinden wij bij DirectLease in ieder geval wel! Vandaar dat wij niet naar jouw schadevrije jaren kijken. Zo kan iedereen voordelig bij ons een droomauto leasen.

Ben je enthousiast  geworden? Dan ben je vast benieuwd naar ons aanbod. Wil je meer weten over private lease, lees dan ons artikel ‘Waarom private Lease van DirectLease’ ?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo