DirectLease Gratis maandelijks opzegbaar leasen!
Verlopen Actie loopt tot en met: 31 mei 2021

Gratis maandelijks opzegbaar leasen!

In de lente komt alles tot bloei en dat geldt ook voor onze Volkswagen Up en Opel Corsa deal. Je kunt nu gratis kiezen voor de optie 'flexibele looptijd'. Dit betekent dat je €30 p/m bespaart & dat je de private leaseauto al na 1 jaar gratis mag inleveren. Tip: wees er snel bij, want op=op!

Volkswagen Up!

Klein, maar toch één van de ruimste en kleurrijkste in z'n klasse: de Volkswagen Up! Hij krijgt niet voor niets de bijnaam 'perfecte stadsauto'. Als je voor de Up kiest, krijg je een private leaseauto die wendbaar is en overal geparkeerd kan worden. De auto is voorzien van alle gemakken, denk aan: airco, audio, bluetooth en een navigatiesysteem via de mobiele telefoon. Daar wil jij ook in rijden toch!

Als je nu voor de Volkswagen Up kiest, krijg je de flexibele looptijd (€30) er van ons gratis bij. En dat voor maar €259 per maand!

Vind jouw Volkswagen Up!

Maandelijks opzegbaar private leasen

Private lease, maar flexibel opzegbaar? Bij DirectLease kan dat! Je gaat dan een flexibel private leasecontract aan van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. In ons flexibel leasen aanbod kun je looptijden van 24, 36, 48 of 60 maanden tegenkomen. Voor al deze looptijden geldt dat de auto na 12 maanden gratis maandelijks opzegbaar is. De maximale looptijd verschilt dus per auto, maar is nooit langer dan 60 maanden (5 jaar). 

Als je in de tussenliggende periode denkt: ‘het komt me nu niet meer uit’, dan lever je de private leaseauto gewoon weer in!

DirectLease Maandelijks opzegbaar private leasen

Waarom is een auto leasen per maand zo uniek?

Als je besluit om een auto te gaan leasen, sluit je over het algemeen een leasecontract af voor een vaste periode. Vanwege diverse redenen kan het voorkomen dat jij de private leaseauto vroegtijdig wilt inleveren. Bij de meeste leasemaatschappijen is dit mogelijk, echter worden er dan wel vaak kosten in rekening gebracht. We begrijpen dat jij daar niet op zit te wachten. Daarom doet DirectLease het anders!

Wij bieden jou een flexibel leasecontract aan. Dit geeft jou de mogelijkheid om een auto te leasen welke na 12 maanden maandelijks opzegbaar is. En dat zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

DirectLease Waarom is een auto leasen per maand zo uniek?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo