Private Lease winkel FAQ

Automaat private lease

Een private lease auto met automaat, dat is nog eens comfortabel rijden. Automaat leasen wordt steeds populairder en als je de voordelen ontdekt van rijden met een automatische versnellingsbak dan ben jij ook om! File rijden, een helling op rijden, maar ook het algemene autorijden wordt plezieriger met een private lease auto met automaat.

Rijd je elektrisch of hybride? Dan rijd je met een automaat!

Wist je dat elektrische auto’s geen versnellingen hebben? Elektrische auto’s en hybrides zijn altijd standaard uitgerust met een automaat want er hoeft niet geschakeld te worden. Bekijk nu ons elektrische en hybride private lease aanbod, allemaal met automaat:


Steeds populairder: een automaat private leasen

Het suffe imago van rijden met een automaat behoort voorgoed tot het verleden. Want: nee, een auto met automaat niet per definitie minder snel op. En nee, een auto met automaat verbruikt niet standaard meer brandstof. Brandstof auto’s met automaat en elektrische auto’s (die standaard automaat zijn) worden steeds slimmer en zuiniger.

DirectLease Steeds populairder: een automaat private leasen

Is een automaat private leasen goedkoop?

Het private leasen van een automaat hoeft zeker niet duurder te zijn dan het leasen van een handgeschakelde auto. De prijs van een lease auto is vaker afhankelijk van andere opties, en van de looptijd van het contract.

De goedkoopste private lease automaat auto’s die wij aanbieden vind je op deze pagina. Zit er een aanbieding voor jou tussen? We updaten regelmatig ons aanbod en er komt regelmatig een private lease auto met automaat bij!

DirectLease Is een automaat private leasen goedkoop?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo