DirectLease Kia Picanto occasion sale!

Kia Picanto occasion sale!

Ben je op zoek naar een goedkope private lease auto die ook nog eens snel leverbaar is? Dan is deze Kia Picanto Occasion Sale echt iets voor jou! Je ontvangt tijdelijk €20,- korting per maand en de meeste auto's staan binnen 2 weken bij jou op de stoep! Let op: de korting is al verwerkt in de getoonde prijzen. Beslis snel, want op=op!

Kia Picanto EconomyPlusLine

De Kia Picanto EconomyPlusLine is de meest populaire Kia Picanto op de markt. Deze stoere auto beschikt over alle basis luxe die je van een auto mag verwachten. Zo beschikt de Kia Picanto EconomyPlusLine over airconditioning, elektrische ramen, een audio installatie en Bluetooth, zodat je ook veilig in de auto kunt bellen. 

Je kunt al een Kia Picanto EconomyPlusLine rijden vanaf €208,- per maand, op basis van 24 maanden looptijd en 12.000km per jaar.

Beschikbare kleuren: Clear White, Aurora Black en Titanium Silver.

Kia Picanto EconomyPlusLine vanaf €208,-

Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator

De Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator is het luxe paradepaard onder de Kia Picanto's. Deze extreem luxe auto beschikt onder andere over een navigatiesysteem, achteruitrijcamera, airconditioning, elektrische ramen, audio installatie en Bluetooth. Kortom een compacte auto vol luxe opties! 

Je kunt al een Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator rijden vanaf €228,- per maand, op basis van 24 maanden looptijd en 12.000km per jaar.

Beschikbare kleuren: Clear White, Titanium Silver en Aurora Black

Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator vanaf €228,-

Kia Picanto Comfortline

De Kia Picanto Comfortline is sinds 2020 de opvolger van de Kia Picanto EconomyPlusLine. Deze auto beschikt net als de Kia Picanto EconomyPlusLine over alle basis luxe die je van een auto mag verwachten. De auto heeft airconditioning, elektrische ramen, een audio installatie en Bluetooth!

Je kunt al een Kia Picanto Comfortline met bouwjaar 2020 rijden vanaf €238,- per maand, op basis van 24 maanden looptijd en 12.000km per jaar.

Beschikbare kleuren: Aurora Black & Titanium Silver

Kia Picanto Comfortline vanaf €238,-

Liever een nieuwe Kia Picanto?

Private Lease van DirectLease heeft ook nieuwe Kia Picanto's in voorraad. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Kia Picanto met een Flexibele looptijd? Dan is de nieuwe Kia Picanto de juiste auto voor jou! 

 

Bekijk hier ons aanbod nieuwe Kia Picanto's.

DirectLease Liever een nieuwe Kia Picanto?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo