DirectLease Opel occasion actie

Opel occasion actie

Yes, it's here: de Opel occasion actie! Alle occasions zijn jong, betrouwbaar, hebben weinig kilometers op de telling staan en lease jij nu met €10 korting p/m. Ga jij voor een stadsauto of familiewagen? Tip van ons: wacht niet te lang, want op=op!

Opel Karl

De Opel Karl is een perfecte stadsauto. Goed wendbaar en parkeer je gemakkelijk op de kleinste plekken! Hij is voorzien van alle gemakken, zoals airco, audio en cruise control. Ook zijn er luxere modellen beschikbaar. De Opel Karl lease je nu van €238 voor €228 per maand!

Bekijk de Opel Karl!

Opel Corsa

De Opel Corsa is net zoals de Karl een stadsauto. Dit komt door zijn compacte formaat, maar laat je hierdoor niet voor de gek houden. Deze Corsa occasion is extra speciaal! In 2019 bestond Opel 120 jaar en heeft daarom een speciale editie gemaakt. Je krijgt een luxe auto die o.a. beschikt over een parkeerradar, een navigatiesysteem en lichtmetalen velgen. De Opel Corsa lease je nu van €305 voor €295 per maand!

Bekijk de Opel Corsa!

Opel Astra

De Astra heeft een sportief karakter en is ruimer dan een stadsauto, maar is net zoals de Corsa een speciale 120 jaar editie! Dit betekent dat je een luxe auto rijdt, welke beschikt over een parkeerradar, een navigatiesysteem en lichtmetalen velgen. De Opel Astra lease je nu van €335 voor €325 per maand!

Bekijk de Opel Astra!

Opel Crossland X

De Crossland X is ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Met deze SUV kun jij naar je werk rijden, offroad de sensatie opzoeken en met het hele gezin op vakantie gaan. De Opel Crossland X lease je nu van 348 voor 338 per maand! Wacht niet te lang, we hebben er nog maar 1 op voorraad.

Bekijk de Opel Crossland X!

Wat houdt de actie in?

Een occasion is een tweedehands auto. Als je bij ons een occasion leaset, ontvang je een betrouwbare & jonge auto. Om aan ieders wensen te voldoen, bieden we een breed assortiment aan. Of je nu op zoek bent naar de perfecte stadsauto of een ruime gezinswagen, je vindt jouw auto tussen ons Opel occasion aanbod. Als je bij ons prive een auto gaat leasen, ben jij in ieder geval verzekerd van: 

  • Een compleet uitgeruste auto (minimaal airco, audio en bluetooth).
  • Snelle levertijd (gemiddeld 2 tot 4 weken levertijd).
  • €10 korting per maand.
  • Je kunt zelf de kleur kiezen.
  • Het is mogelijk om het jaarkilometrage te verhogen. 
  • Het is mogelijk om opties toe te voegen, zoals POI, SVI en het Protectieplan.

DirectLease Wat houdt de actie in?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo