Venderbosch Auto Service

En u bent weer mobiel

Venderbosch en DirectLease

DirectLease, dé online aanbieder van autolease, is onderdeel van International Car Lease Holding en daarmee de 5e speler op de Nederlandse leasemarkt.

Het private leasen van een auto heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Logisch, want je bent in één klap van alle onzekerheden over je autokosten af. Het is vergelijkbaar met voor langere tijd huren, alle kosten van afschrijving, reparatie, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting, verzekering en pechhulp zitten in het contract. Alleen nog tanken dus!

Met het label Private Lease van DirectLease (www.directleaseprivate.nl) is DirectLease al jaren actief op de private lease-markt. Als een van de eerste deelnemers van de Stichting Keurmerk Private Lease is DirectLease goed bekend met de consumentenmarkt. Jouw rechten als consument zijn op deze wijze maximaal gewaarborgd. Niet onbelangrijk!

DirectLease Venderbosch  en DirectLease

Standaard scherpe condities

Venderbosch heeft DirectLease geselecteerd als partner voor een collectieve Private Lease aanbieding voor haar klanten. Voor  het onderhoud en reparaties van uw leaseauto kunt u uiteraard gewoon terecht bij uw vertrouwde Venderbosch adres.

De tarieven van DirectLease behoren standaard tot de scherpste in de markt. Zeker wanneer je weet dat er geen leeftijdsgrenzen of toeslagen worden gehanteerd. Zo worden bijvoorbeeld geen meerkosten berekend wanneer je nog maar weinig of zelfs geen schadevrije jaren hebt opgebouwd: iedereen wordt gelijk behandeld.

En leuk om te weten: veel modellen zijn direct leverbaar.

Direct rijden dus!

Bekijk alle auto's

DirectLease Standaard scherpe condities
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo