FAQ COVID-19

Private lease maandelijks opzegbaar

Wil je niet te lang vastzitten aan je private lease contract? Dan is leasen met flexibele looptijd voor jou! Het is flexibel want: je kunt je private lease auto al na 1 jaar kosteloos inleveren! Want na 12 maand is je leaseauto maandelijks opzegbaar. Dus lever ‘m in wanneer jij wil! Of je blijft tot 60 maanden doorrijden, dat kan ook. Dat is nog eens flexibel opzegbaar!

Filters
Merken
Citroën Fiat Ford Kia Nissan Opel Peugeot Renault

Kleuren
Grijs Wit Zwart Blauw Rood Oranje

Carrosserie
Hatchback Stationwagon

Brandstoffen
Benzine Hybride

Zitplaatsen
4 5

Deuren
5 3

Transmissie
Handgeschakeld Automaat
Sorteer op: Merk | Model | Prijs

Private lease, maar flexibel opzegbaar?

Bij DirectLease kan dat! Je gaat dan een flexibel private lease contract aan van 12-60 maanden. Dat houdt in dat je minimaal 1 jaar in je auto rijdt. En maximaal 60 maanden (5 jaar). Als je in de tussenliggende periode denkt: ‘het komt me nu niet meer uit’, dan kun je zonder extra kosten je auto weer inleveren.


Waarom is een auto leasen per maand zo uniek?

Met private leasen ga je normaal gesproken een contract aan voor een vaste periode. Als je de auto voor het einde van die periode wilt inleveren kun je kosten verwachten om je contract vroegtijdig af te kopen. Dit komt omdat de leasemaatschappij je maandbedrag heeft bepaald op basis van je leaseperiode. Als de leaseperiode dan onverwachts veranderd, klopt de berekening van het maandbedrag niet meer en zijn er kosten. Maar DirectLease doet het anders!

Private leasen voor 1 jaar? Kies voor maandelijks opzegbaar private lease!

Een private lease auto is heel fijn omdat je precies weet wat je maandelijks kwijt bent. Maar het kan ook een stevige financiële verplichting zijn als het even niet meer uitkomt. Flexibel opzegbaar private leasen bij DirectLease biedt uitkomst. Na 12 maanden kun je de auto kosteloos inleveren.

DirectLease Private leasen voor 1 jaar? Kies voor maandelijks opzegbaar private lease!

Private lease als uitzendkracht? Kan dat?

Als uitzendkracht heb je wellicht wat meer onzekerheid: hoe lang wil je een financiële verplichting aangaan voor een private lease auto? Maar een auto voor de deur brengt ook mogelijkheden: je kunt verder rijden voor je werk. Maandelijks opzegbaar een auto leasen is de oplossing: private lease voor 12 maanden of tot 60 maand. Jij kiest.

Private lease zonder vast contract? Of private lease met jaarcontract? Kan dat?

Private lease met een flexibel opzegbaar contract biedt ook uitkomst als je geen vast contract hebt. Heb je een tijdelijk contract of een jaarcontract? Dan wil je misschien wel liever tijdelijk een auto leasen dan voor langere tijd. Private lease met een flexibele looptijd betekent dat je private lease contract maandelijks opzegbaar is na de eerste 12 maanden. Fijn en flexibel toch?

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 10:00u - 16:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!

Kom langs op:
Demmersweg 110,
Hengelo