Wie is DirectLease?

Wij hebben zo onze eigen ideeën over hoe leasen echt werkt!

Over ons

Private Lease is een product van DirectLease voor de particulier. Als eerste online aanbieder van full operational lease weten we wat het is transparant te zijn. We kennen onze klanten en de markt als geen ander en zien al geruime tijd dat de vraag naar private lease toeneemt. Daarom hebben wij voor u Private Lease van DirectLease in het leven geroepen. Courant uitgeruste private lease auto's voor een aantrekkelijk maandtarief.

Wil je zorgeloos rijden tegen een aantrekkelijke prijs, kies dan voor private lease van DirectLease.

DirectLease, internationale leasemaatschappij sinds 2001.

DirectLease is een internationale leasemaatschappij, in 2001 begonnen met het aanbieden van leaseauto’s via internet. Een formule die perfect aansluit bij de handelingssnelheid van het moderne zaken doen.

DirectLease maakt onderdeel uit van International Car Lease Holding (ICLH). Wij zijn met deze krachtenbundeling het grootste particuliere leasebedrijf en een top 5-speler op de Nederlandse leasemarkt. ICLH op haar beurt heeft als aandeelhouders De Mandemakers Groep en de Van Mossel Groep en is één van de grootste automotive ondernemingen van Nederland. Een fundament om op te bouwen dus.

Contact opnemen?

We horen het graag als je vragen hebt!

Bel ons0541 - 571 760
Mail onssales@directleaseprivate.nl
Bezoek onsDemmersweg 110, Hengelo
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief: