DirectLease Private lease occasions deals: Peugeot e-208 & Opel Corsa-e

Private lease occasions deals: Peugeot e-208 & Opel Corsa-e

Rijd elektrisch met stijl en comfort én profiteer van €41/mnd overheidssubsidie. Stap over op elektrisch rijden zonder de hoofdprijs te betalen met deze populaire occasions. Kies uit de Peugeot e-208 of Opel Corsa-e en geniet van ongekend rijplezier met aanzienlijke maandelijkse besparingen dankzij de overheidssubsidie.

Waarom de Peugeot e-208 leasen bij DirectLease?

  • Overheidssubisdie beschikbaar: ontvang € 41 per maand aan subsidie om de overstap naar elektrisch rijden nog aantrekkelijker en betaalbaarder te maken.
  • Snel leverbaar: kan je niet wachten om in je nieuwe auto te rijden? Dat hoeft ook niet! De Peugeot e-208 is al binnen 1 week leverbaar, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe rijervaring.
  • Korte looptijd: geniet van de flexibiliteit van een korte leaseperiode van slechts 24 maanden, ideaal voor wie niet lang aan een contract gebonden wil zijn.
  • Beschikbaar in Active en Active Pack uitvoeringen: kies de standaard Active voor essentiële features, of de Active Pack voor extra's zoals parkeerinformatie.

Stel hier jouw Peugeot e-208 samen!

Waarom de Opel Corsa-e leasen bij DirectLease?

  • Overheidssubisdie beschikbaar: ontvang € 41 per maand aan subsidie om de overstap naar elektrisch rijden nog aantrekkelijker en betaalbaarder te maken!
  • Snel leverbaar: kan je niet wachten om in je nieuwe auto te rijden? Dat hoeft ook niet! De Peugeot e-208 is al binnen 2 - 3 weken leverbaar, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe rijervaring.
  • Korte looptijd: geniet van de flexibiliteit van een korte leaseperiode van slechts 24 maanden, ideaal voor wie niet lang aan een contract gebonden wil zijn.
  • Beschikbaar in Edition en Elegance Uitvoeringen: Ga voor de voordelige Edition uitvoering of kies voor de Elegance voor extra comfort en luxe.

Stel hier jouw Opel Corsa-e samen!

Veel gestelde vragen over elektrische occasions

Heb je vragen over het leasen van een elektrische occasion, de voorwaarden, of het proces? Hier vind je antwoorden op al jouw vragen, in duidelijke en simpele taal.

Heb je andere vragen over de Peugeot e-208 of Opel Corsa-e?

Vraag het aan Niek. Hij helpt je graag verder in je zoektocht naar de perfecte auto voor jou!

Niek Westerhof - DirectLease

Niek Westerhof

Private lease specialist
E-mail Niek
Bel 0541-571760

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo