Private lease aanbieding

Ben jij op zoek naar de goedkoopste private leaseauto’s? Dan ben jij bij DirectLease aan het juiste adres! Met regelmatig extra scherpe aanbiedingen en standaard de beste prijzen van Nederland is DirectLease de beste leasemaatschappij voor goedkoop privé leasen.

Goedkope private lease auto’s vind je bij DirectLease

DirectLease heeft voor elke portemonnee een voordelige private lease aanbieding. Ben je op zoek naar een andere goedkope leaseauto? Vind de perfecte auto in onze top 3 goedkoopste private lease aanbiedingen of check ons volledige aanbod private lease deals.

Bekijk ook ons volledige aanbod private lease modellen!

De beste private lease aanbiedingen vind je bij private lease van DirectLease

Hoe doen we dat? Door de beste prijs aan te bieden mét de beste voorwaarden. Want je wilt uiteraard wel prettig rijden voor dat mooie prijsje.

De voordelen van private lease

Al onze auto's zijn naast scherp geprijsd ook nog eens compleet uitgerust. En alles behalve brandstof en verkeersboetes is bij private lease van DirectLease inbegrepen. Verder hoef je je nergens zorgen over te maken. Lekker voorspelbaar, want je wil toch geen verrassingen achteraf?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: bel of e-mail!

Bij onze prive lease deals zijn deze zaken altijd standaard inbegrepen:

 • Reparaties & onderhoud
 • Banden
 • Wegenbelasting
 • Pechhulp
 • Vervangend vervoer na 72 uur
 • All-risk verzekering
  Eigen risico WA €150; eigen risico casco €300
 • 12.000 km/jaar inbegrepen
  Meer kilometers rijden kan altijd!

De private lease aanbieding van DirectLease: de beste service, compleet uitgeruste auto’s én 12.000 km/jaar inbegrepen.

Onze klanten beoordelen ons met 4,6 van de 5 sterren! 

Kijk wat onze klanten van ons vinden!

Kom je een voordeliger private lease tarief tegen? Dan horen we het graag!

Andere private lease aanbieders werken vaak met staffels en drempels. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met een minimum- en maximumleeftijd, maar ook een minimaal aantal schadevrije jaren om in aanmerking te komen voor de laagste prijs. Of er worden zeer sober uitgeruste auto's aangeboden. Maar niet bij ons. Een lage vanafprijs kunnen we allemaal wel aanbieden maar de beste deal voor een compleet uitgeruste private lease auto krijg je alleen bij ons.

DirectLease Kom je een voordeliger private lease tarief tegen? Dan horen we het graag!

Bij ons betaal je NIET voor niet gereden kilometers

Veel private lease aanbieders werken met “kilometerbundels” of staffels. Heb je de kilometers uit je “bundel” niet opgereden? Dan zijn ze foetsie, maar je hebt ze wel betaald. Sommige private lease aanbieders zetten zelfs met terugwerkende kracht je hele contract om naar een duurdere kilometerbundel als je 1 maand teveel rijdt. Dat is zonde! Wij doen dat anders.

We beginnen al goed: 12.000 km/jaar kun je sowieso rijden. Wij zijn één van de weinige private lease maatschappijen waar je minimaal 12.000 kilometer per jaar krijgt in plaats van de gebruikelijke 10.000 kilometer. Hierdoor lijken wij in eerste instantie niet altijd de goedkoopste private leaseaanbieder, maar zijn we dat heel vaak wel!

Rij je meer dan de afgesproken 12.000 km/jaar? Dat is geen enkel probleem. Je kan privé lease kilometers simpel, goedkoop en vooral onbeperkt bijkopen. Alle meer gereden kilometers kosten niet meer dan een paar centen. Let op: de meerprijs van de kilometers verschilt per auto, maar wordt op onze site bij iedere auto duidelijk aangegeven.

Bijvoorbeeld, stel je rijdt per jaar 17.000 km en voor jouw auto is de meerprijs/km 6 cent. Dan rij je dus 5.000 km/jaar meer dan de standaard 12.000. Dan rekenen we zo: 5000 x €0,06 (de prijs voor een extra kilometer) = €300, ofwel je betaalt €25,- per maand extra.

En de kilometers worden jaarlijks verrekend: heb je minder kilometers gereden dan je hebt betaald? Dan krijg je dat bedrag gewoon terug. Zo houden we het simpel, transparant en betaalbaar!

Kijk op onze homepage om te zien of we momenteel nog andere interessante private lease acties hebben.

Private lease aanbiedingen vergelijken

Als je private lease aanbiedingen en aanbieders gaat vergelijken, heb je grote kans dat je verschillende prijzen tegenkomt. Dit heeft te maken met de opties die op een auto zitten, het inbegrepen aantal kilometers per jaar, de voorwaarden in je contract en de gekozen looptijd. Zo is niet altijd in één oogopslag te zien wie de goedkoopste private lease aanbieding op dit moment heeft.

Zorg daarom dat je appels met appels vergelijkt. De private lease aanbieders maken het je niet altijd makkelijk. Kijk naar de voorwaarden van het contract om nare (en dure) verrassingen te voorkomen. Let bijvoorbeeld op de volgende zaken:

 • Weet je van tevoren wat je zelf moet betalen bij schade?
  Bij DirectLease betaal je qua eigen risico WA €150 en eigen risico casco €300.
 • Hoeveel kilometers mag je per jaar/maand rijden?
  Let op: 1.000 km/maand is iets anders dan 12.000 km/jaar. Het zou jammer zijn dat die ene vakantierit ervoor zorgt dat je enorm moet bijbetalen.
 • Wat gebeurt er als je meer kilometers rijdt dan afgesproken?
  Je kan gereden privé lease kilometers simpel, goedkoop en vooral onbeperkt bijkopen. Je betaalt alleen wat je hebt gereden: betaalde, maar niet gereden kilometers krijg je gewoon terug.
 • Is de aanbieder aangesloten bij het Keurmerk Private Lease?
  DirectLease is uiteraard aangesloten en daarom zijn wij uitgebreid getoetst op onze voorwaarden en ons aanbod. We houden ons aan de eerlijke spelregels van het Keurmerk.
 • Hoe uitgerust is de auto waar je in geïnteresseerd bent?
  Een leaseauto aanbieding is leuk, maar wil jij echt de zomer door zonder airco? Hoe goedkoper, hoe soberder de uitvoering, dus let goed op dat je waar voor je geld krijgt.
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo