Maandelijks opzegbaar

Als je niet langdurig aan een private leasecontract wilt vastzitten is een auto maandelijks opzegbaar leasen de ideale optie voor jou. Bij ons kun je een contract aangaan voor een periode van 12 tot 60 maanden met de mogelijkheid om je contract na 1 jaar gratis maandelijks op te zeggen. Ontdek nu het aanbod van maandelijks opzegbare private leaseauto’s.

Ontdek alle maandelijks opzegbare leaseauto's

Wat maakt per maand leasen nou zo uniek?

Een private lease auto is heel fijn omdat je precies weet wat je maandelijks kwijt bent. Maar het kan ook een stevige financiële verplichting zijn als het even niet meer uitkomt. Maandelijks opzegbaar private leasen bij DirectLease biedt uitkomst. Na 12 maanden kun je de auto kosteloos inleveren.

DirectLease Wat maakt per maand leasen nou zo uniek?

Private lease als uitzendkracht? Kan dat?

Als uitzendkracht heb je wellicht wat meer onzekerheid: hoe lang wil je een financiële verplichting aangaan voor een private lease auto? Maar een auto voor de deur brengt ook mogelijkheden: je kunt verder rijden voor je werk. Maandelijks opzegbaar een auto leasen is de oplossing: private lease voor minimaal 12 maanden tot maximaal 60 maanden. Jij kiest.

Private lease zonder vast contract? Of private lease met jaarcontract? Kan dat?

Private lease met een maandelijks opzegbaar contract biedt ook uitkomst als je geen vast contract hebt. Heb je een tijdelijk contract of een jaarcontract? Dan wil je misschien wel liever tijdelijk een auto leasen dan voor langere tijd. Private lease met een flexibele looptijd betekent dat je private lease contract maandelijks opzegbaar is na de eerste 12 maanden. Fijn en flexibel toch?

Liever een andere auto? Kijk snel verder!

Bekijk alle modellen

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo