Private lease maandelijks opzegbaar

Wil je niet te lang vastzitten aan jouw private leasecontract? Dan is leasen met een flexibele looptijd de perfecte optie voor jou! Het zit zo: je gaat een contract aan voor een periode van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. Dit betekent dat je bij ons jouw auto kan leasen voor 1 jaar & deze daarna gratis maandelijks kan opzeggen. Dat is nog eens flexibel!

Filters
Aanwezig in
Hengelo

Transmissie
Handgeschakeld Automaat

Brandstoffen
Benzine Elektrisch

Merken
Nissan Opel Toyota

Carrosserie
Hatchback SUV

Zitplaatsen
4 5

Kleuren
Grijs Zwart Wit Paars Rood Oranje Blauw

Specificaties
Centrale deurvergrendeling
Audio-installatie
Regensensor
Laadkabels
Apple Carplay
Sorteer op: Merk | Model | Prijs

Private lease, maar maandelijks opzegbaar?

Bij DirectLease kan dat! Je gaat dan een flexibel private leasecontract aan van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. In ons maandelijks opzegbare lease aanbod kun je looptijden van 24, 36, 48 of 60 maanden tegenkomen. Voor al deze looptijden geldt dat de auto na 12 maanden gratis maandelijks opzegbaar is. De maximale looptijd verschilt dus per auto, maar is nooit langer dan 60 maanden (5 jaar). 

Als je in de tussenliggende periode denkt: ‘het komt mij nu niet meer uit’, dan lever je de leaseauto gewoon weer in!


Waarom is een auto leasen per maand zo uniek?

Met private leasen ga je normaal gesproken een contract aan voor een vaste periode. Als je de auto vóór het einde van die periode wilt inleveren kun je kosten verwachten om je contract vroegtijdig af te kopen. Dit komt omdat de leasemaatschappij je maandbedrag heeft bepaald op basis van je leaseperiode. Als de leaseperiode dan onverwachts verandert, klopt de berekening van het maandbedrag niet meer en zijn er kosten. Maar DirectLease doet het anders!

Private leasen voor 1 jaar? Kies voor maandelijks opzegbaar private lease!

Een private lease auto is heel fijn omdat je precies weet wat je maandelijks kwijt bent. Maar het kan ook een stevige financiële verplichting zijn als het even niet meer uitkomt. Maandelijks opzegbaar private leasen bij DirectLease biedt uitkomst. Na 12 maanden kun je de auto kosteloos inleveren.

DirectLease Private leasen voor 1 jaar? Kies voor maandelijks opzegbaar private lease!

Private lease als uitzendkracht? Kan dat?

Als uitzendkracht heb je wellicht wat meer onzekerheid: hoe lang wil je een financiële verplichting aangaan voor een private lease auto? Maar een auto voor de deur brengt ook mogelijkheden: je kunt verder rijden voor je werk. Maandelijks opzegbaar een auto leasen is de oplossing: private lease voor minimaal 12 maanden tot maximaal 60 maanden. Jij kiest.

Private lease zonder vast contract? Of private lease met jaarcontract? Kan dat?

Private lease met een maandelijks opzegbaar contract biedt ook uitkomst als je geen vast contract hebt. Heb je een tijdelijk contract of een jaarcontract? Dan wil je misschien wel liever tijdelijk een auto leasen dan voor langere tijd. Private lease met een flexibele looptijd betekent dat je private lease contract maandelijks opzegbaar is na de eerste 12 maanden. Fijn en flexibel toch?

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo