Škoda Private Lease

Ervaar ruimte en comfort in een van de sportieve private lease modellen van Skoda.

Een Skoda private leasen bij DirectLease

Private lease een Skoda voordelig bij DirectLease. Voor een vast maandbedrag rijd je een nieuwe auto of een occasion van Skoda. En altijd inclusief onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Enkel de brandstof en boetes komen voor eigen rekening. Private lease bij DirectLease betekent zorgeloos de weg op voor een all-in tarief.

Welke prive lease modellen heeft Skoda

Skoda is onmiskenbaar populair en al helemaal bij private lease bestuurders. Waarom dit zo is? Hun slogan zegt het al: 'Skoda = Simply Clever'. Dit betekent dat ze eenvoudige auto's maken welke voorzien zijn van alle gemakken. En dit slaat aan bij het grote publiek. Skoda behoort namelijk tot de 5 oudste automerken en vandaag de dag produceren ze nog steeds nieuwe modellen.

Heb je geen private lease auto van Skoda gevonden die jou bevalt? Wellicht dat de private lease auto’s van Volkswagen dan wat voor jou zijn. De maandbedragen voor deze privé lease auto’s bevinden zich namelijk in hetzelfde segment als Skoda. 

 

Een Skoda als occasion private leasen

Gaat jouw voorkeur er naar uit om een Skoda als occasion private te leasen? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ondanks een wisselend aanbod aan gebruikte private lease auto’s van Skoda, hebben we meestal wel een Skoda occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn jong gebruikte auto’s, verkeren in goede staat en hebben weinig kilometers afgelegd.

Ook als je een tweedehands auto’s privé leaset is alles inbegrepen in het leasecontract. Alleen de looptijd verschilt ten opzichte van nieuwe auto’s. Bij het privé leasen van een gebruikte auto is de looptijd maximaal 48 maanden, terwijl dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden. Selecteer jouw Skoda occasion private lease model en binnen 1 tot 4 weken staat deze bij jou voor de deur! Kan je momenteel geen geschikte Skoda occasion vinden maar wil je wel graag een gebruikte auto private leasen? Bekijk dan al onze private lease occasions!

 

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo