Jeep Private Lease

Ongekende prestaties op de weg en het terrein worden gecombineerd met een eigentijdse uitstraling en een onverschrokken karakter van een echte Jeep.

Een Jeep private leasen bij DirectLease

Private lease een Jeep voordelig bij DirectLease. Voor een vast maandbedrag rijd je een nieuwe auto of een occasion van Jeep. En altijd inclusief onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Enkel de brandstof en boetes komen voor eigen rekening. Private lease bij DirectLease betekent zorgeloos de weg op voor een all-in tarief.

Welke prive lease modellen heeft Jeep?

Jeep is onmiskenbaar populair en al helemaal bij private lease bestuurders. Dit komt doordat Jeep stoere SUV´s levert, welke geschikt zijn voor avonturiers. De meest bestelde modellen van Jeep zijn de Avenger.

 

Een Jeep als occasion private leasen

Gaat jouw voorkeur er naar uit om een Jeep als occasion private te leasen? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ondanks een wisselend aanbod aan gebruikte private lease auto’s van Jeep, hebben we meestal wel een Jeep occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn jong gebruikte auto’s, verkeren in goede staat en hebben weinig kilometers afgelegd.

Ook als je een tweedehands auto’s privé leaset is alles inbegrepen in het leasecontract. Alleen de looptijd verschilt ten opzichte van nieuwe auto’s. Bij het privé leasen van een gebruikte auto is de looptijd maximaal 48 maanden, terwijl dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden. Selecteer jouw Jeep occasion private lease model en binnen 1 tot 4 weken staat deze bij jou voor de deur! Kan je momenteel geen geschikte Jeep occasion vinden maar wil je wel graag een gebruikte auto private leasen? Bekijk dan al onze private lease occasions!

 

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo