Fiat Private Lease

Fiat private lease deals vind je bij DirectLease! Welk Fiat private lease contract heeft jouw voorkeur? Ga stijlvol en comfortabel de weg op met een van onze nieuwe of gebruikte private lease Fiat modellen.

Een Fiat private leasen bij DirectLease

Private lease een Fiat voordelig bij DirectLease. Voor een vast maandbedrag rijd je een nieuwe auto of een occasion van Fiat. Altijd inclusief onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Enkel de brandstof en boetes komen voor eigen rekening. Private lease bij DirectLease betekent zorgeloos de weg op voor een all-in tarief.

Welke prive lease modellen heeft Fiat?

Fiat is onmiskenbaar populair en al helemaal bij private lease bestuurders. Dit komt doordat Fiat bekend staat om het produceren van stijlvolle stadsauto's. De meest bestelde modellen van Fiat zijn de 500 of 600e.

Heb je geen private lease auto van Fiat gevonden die jou bevalt? Wellicht dat de private lease auto’s van Alfa Romeo dan wat voor jou zijn. De maandbedragen voor deze privé lease auto’s bevinden zich namelijk in hetzelfde segment als Fiat. 

Een Fiat als occasion private leasen

Gaat jouw voorkeur er naar uit om een Fiat als occasion private te leasen? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ondanks een wisselend aanbod aan gebruikte private lease auto’s van Fiat, hebben we meestal wel een Fiat occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn jong gebruikte auto’s, verkeren in goede staat en hebben weinig kilometers afgelegd.

Ook als je een tweedehands auto’s privé leaset is alles inbegrepen in het leasecontract. Alleen de looptijd verschilt ten opzichte van nieuwe auto’s. Bij het privé leasen van een gebruikte auto is de looptijd maximaal 48 maanden, terwijl dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden. Selecteer jouw Fiat occasion private lease model en binnen 1 tot 4 weken staat deze bij jou voor de deur! Kan je momenteel geen geschikte Fiat occasion vinden maar wil je wel graag een gebruikte auto private leasen? Bekijk dan al onze private lease occasions!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo