Wat zeggen onze klanten over ons?

Bij DirectLease zijn wij ontzettend trots op onze vele tevreden klanten. Met een 4,6 hebben we zelfs de hoogste klanttevredenheidsscore van onze sector! Waarom onze klanten zo blij zijn met ons? Dat leggen we je graag uit, samen met onze blije klanten!

Persoonlijk & laagdrempelig contact

"Bestelling en contact is erg soepel verlopen. Snelle reacties op vragen en flexibel bij aanpassingen in leveringsdatum. Tot nu toe erg goed dus. De nieuwe auto staat net voor de deur."

⭐⭐⭐⭐⭐ DvS, 18-03-2024 

Je kunt met ons altijd mailen, bellen of chatten! En wees niet bang voor een onpersoonlijk callcenter, je krijgt altijd direct een collega van het DirectLease team aan de lijn!

Betrouwbaar & deskundig advies

"Voor mij de eerste keer private lease , alles super duidelijk uitgelegd gekregen en verliep heel soepel allemaal. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en direct antwoord. Al met al een 10!"

⭐⭐⭐⭐⭐ Rachelle, 01-03-2024

Je krijgt van ons het eerlijke verhaal en er wordt altijd rekening gehouden met jouw specifieke situatie. Wij denken graag met je mee en geven je altijd een betrouwbaar & deskundig advies waar je mee verder kunt.

Weet je niet of private lease wat voor jou is? Of wil je een eerlijk advies?

E-mail ons

sales@directleaseprivate.nl

Bel ons

ma t/m do van 8:30 uur tot 21:00 uur
vrij van 8:30 uur tot 20:00 uur
za van 9:30 uur tot 17:00 uur

0541 - 571 760

Volledige transparantie, geen addertjes onder het gras

"Dit was mijn eerste ervaring met het leasen van een auto en ik ben zeer tevreden over de service van Directlease. Alles was duidelijk en glashelder vanaf het begin. Het team staat altijd klaar om te helpen en beantwoordde geduldig al mijn vragen. Ze dachten echt met me mee gedurende het hele proces. Bovendien namen ze achteraf contact op via e-mail en telefoon om te controleren of alles duidelijk was en of alles naar wens verliep. Top service en zeer aan te bevelen!"

⭐⭐⭐⭐ Abdul, 27-03-2024

Wij voorzien onze site altijd van zo veel en zo volledig mogelijke informatie zodat jij de beste keuze kunt maken. Geen kleine lettertjes, wat er staat is wat je krijgt! Onze slogan luidt niet voor niets "Direct weten waar je aan toe bent!". Is er toch nog iets onduidelijk? Dan kun je altijd direct contact met ons opnemen.

 

Wij houden van snel schakelen

"Blij met mijn keuze voor DirectLease. Snelle levering, klantvriendelijke medewerkers die graag met je meedenken, goede service. Altijd bereid om je vragen te beantwoorden en nemen de tijd voor je. Ik ben een tevreden klant en raad DirectLease aan!"

⭐⭐⭐⭐⭐ Noëlle, 08-03-2024

Als je contact met ons opneemt, streven wij er altijd naar om je binnen één uur van een passend antwoord te voorzien. Daarnaast zijn wij telefonisch van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Op doordeweekse dagen zijn wij telefonisch zelfs tot 21:00 bereikbaar! 

Wij nemen je feedback serieus!

Bij DirectLease zijn we continu bezig met het verbeteren van onze service. Daarom reageren we ook op elke review, positief of negatief.

En daar blijft het niet bij, we doen ook wat met de feedback die onze klanten ons geven. Zo hebben wij naar aanleiding van deze review direct actie ondernomen. We hebben onze informatievoorziening op de website aangepast waardoor nu bij elke elektrische auto aangegeven staat welke laadkabel er meegeleverd wordt.

Op die manier zorgen we samen met onze klanten voor een nog betere service!

DirectLease
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo