Wat zeggen onze klanten over ons?

Bij DirectLease zijn wij ontzettend trots op onze vele tevreden klanten. Met een 4,6 hebben we zelfs de hoogste klanttevredenheidsscore van onze sector! Waarom onze klanten zo blij zijn met ons? Dat leggen we je graag uit, samen met onze blije klanten!

Persoonlijk & laagdrempelig contact

De medewerkers van DirectLease hebben mij ontzettend goed geholpen. Iedereen was op de hoogte van wat ik wilde en alles ging soepel. Alle vragen die ik had werden snel beantwoord.
Het is zeker een aanrader voor diegene die een auto wilt leasen!” 

⭐⭐⭐⭐⭐ Victoria, 06-06-2023 

Je kunt met ons altijd mailen, bellen of chatten! En wees niet bang voor een onpersoonlijk callcenter, je krijgt altijd direct een collega van het DirectLease team aan de lijn!

Betrouwbaar & deskundig advies

“Goede en snelle communicatie. Klantvriendelijkheid op en top! Ook tussentijds servicegericht contact vanuit DirectLease om te checken of er vragen zijn. Kortom, wij voelen ons als klant koning!” 

⭐⭐⭐⭐⭐ Bram, 23-11-2022

Je krijgt van ons het eerlijke verhaal en er wordt altijd rekening gehouden met jouw specifieke situatie. Wij denken graag met je mee en geven je altijd een betrouwbaar & deskundig advies waar je mee verder kunt.

Weet je niet of private lease wat voor jou is? Of wil je een eerlijk advies?

E-mail ons

sales@directleaseprivate.nl

Bel ons

ma t/m do van 8:30 uur tot 21:00 uur
vrij van 8:30 uur tot 20:00 uur
za van 9:30 uur tot 17:00 uur

0541 - 571 760

Volledige transparantie, geen addertjes onder het gras

Ik lease al 5 jaar bij DirectLease, je wordt goed geholpen, zijn goed bereikbaar op meerdere manieren en reageren erg snel. Duidelijke site en betaalbare prijzen. En ik vind het fijn dat ik ook een kortere looptijd kan kiezen. 

⭐⭐⭐⭐ Jepma, 05-01-2023

Wij voorzien onze site altijd van zo veel en zo volledig mogelijke informatie zodat jij de beste keuze kunt maken. Geen kleine lettertjes, wat er staat is wat je krijgt! Onze slogan luidt niet voor niets "Direct weten waar je aan toe bent!". Is er toch nog iets onduidelijk? Dan kun je altijd direct contact met ons opnemen.

 

Wij houden van snel schakelen

Een paar weken geleden begonnen aan mijn tweede private lease auto bij Directlease en wederom was alles perfect geregeld. Goeie, snelle en duidelijke communicatie, het omwisselen van de auto’s ging snel en gemakkelijk. 

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeroen, 22-05-2023

Als je contact met ons opneemt, streven wij er altijd naar om je binnen één uur van een passend antwoord te voorzien. Daarnaast zijn wij telefonisch van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Op doordeweekse dagen zijn wij telefonisch zelfs tot 21:00 bereikbaar! 

Wij nemen je feedback serieus!

Bij DirectLease zijn we continu bezig met het verbeteren van onze service. Daarom reageren we ook op elke review, positief of negatief.

En daar blijft het niet bij, we doen ook wat met de feedback die onze klanten ons geven. Zo hebben wij naar aanleiding van deze review direct actie ondernomen. We hebben onze informatievoorziening op de website aangepast waardoor nu bij elke elektrische auto aangegeven staat welke laadkabel er meegeleverd wordt.

Op die manier zorgen we samen met onze klanten voor een nog betere service!

DirectLease
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo