Wat zeggen onze klanten over ons?

Directleaseprivate.nl Over DirectLease Wat zeggen onze klanten over ons?

Bij DirectLease zijn wij ontzettend trots op onze vele tevreden klanten. Met een 4,6 hebben we zelfs de hoogste klanttevredenheidsscore van onze sector! Waarom onze klanten zo blij zijn met ons? Dat leggen we je graag uit, samen met onze blije klanten!

Persoonlijk & laagdrempelig contact

"Goede bereikbaarheid, gelijk iemand aan de telefoon en geen keuzemenu ofzo." 

⭐⭐⭐⭐⭐ Mirjam, 30-4-2022 

Je kunt met ons altijd mailen, bellen of chatten! En wees niet bang voor een onpersoonlijk callcenter, je krijgt altijd direct een collega van het DirectLease team aan de lijn!

Betrouwbaar & deskundig advies

"Snelle en correcte opvolging van al mijn vragen en ze hebben veel geduld in het meezoeken naar de juiste auto. De acceptatie (controleren van alle documenten) ging ook vlot. Ze houden je overal van op de hoogte en je kan ze altijd bereiken." 

⭐⭐⭐⭐⭐ M.M., 26-03-2022

Je krijgt van ons het eerlijke verhaal en er wordt altijd rekening gehouden met jouw specifieke situatie. Wij denken graag met je mee en geven je altijd een betrouwbaar & deskundig advies waar je mee verder kunt.

Weet je niet of private lease wat voor jou is? Of wil je een eerlijk advies?

E-mail ons

sales@directleaseprivate.nl

Bel ons

ma t/m do van 8:30 uur tot 21:00 uur
vrij van 8:30 uur tot 20:00 uur
za van 9:30 uur tot 17:00 uur

0541 - 571 760

Volledige transparantie, geen addertjes onder het gras

"Online bestelling ging het goed, wist precies wat ik besteld hebt, hierna nog teruggebeld door een medewerker van DirectLease en uitleg gekregen over het bestelproces. Het afleveren van de auto ging super goed, uitleg gekregen over de auto hoe deze in elkaar zit en wat voor mogelijkheden biedt de auto. Al bij al tevreden." 

⭐⭐⭐⭐ Arslan, 26-05-2022

Wij voorzien onze site altijd van zo veel en zo volledig mogelijke informatie zodat jij de beste keuze kunt maken. Geen kleine lettertjes, wat er staat is wat je krijgt! Onze slogan luidt niet voor niets "Direct weten waar je aan toe bent!". Is er toch nog iets onduidelijk? Dan kun je altijd direct contact met ons opnemen.

 

Wij houden van snel schakelen

"Het bestellen van de auto was snel geregeld, fijn contact gehad met diverse medewerkers.
Altijd vriendelijk en behulpzaam, ook snelle reactie's op e-mails. Ik beveel DirectLease van harte aan."
 

⭐⭐⭐⭐⭐ Ruud, 12-06-2022

Als je contact met ons opneemt, streven wij er altijd naar om je binnen één uur van een passend antwoord te voorzien. Daarnaast zijn wij telefonisch van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Op doordeweekse dagen zijn wij telefonisch zelfs tot 21:00 bereikbaar! 

Wij nemen je feedback serieus!

Bij DirectLease zijn we continu bezig met het verbeteren van onze service. Daarom reageren we ook op elke review, positief of negatief.

En daar blijft het niet bij, we doen ook wat met de feedback die onze klanten ons geven. Zo hebben wij naar aanleiding van deze review direct actie ondernomen. We hebben onze informatievoorziening op de website aangepast waardoor nu bij elke elektrische auto aangegeven staat welke laadkabel er meegeleverd wordt.

Op die manier zorgen we samen met onze klanten voor een nog betere service!

DirectLease
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

Email ons

Vragen over private lease? 

Stuur een e-mail naar onze sales afdeling.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo