Volkswagen Private Lease

Een private lease auto van Volkswagen helpt je altijd betrouwbaar op weg! Bij DirectLease vind jij je nieuwe private lease Volkswagen!

Volkswagen private lease bij DirectLease

Wil jij een Volkswagen privé leasen? Stel dan jouw gewenste Volkswagen samen bij DirectLease. Bij ons private lease je voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, belasting en verzekering en geen verrassingen achteraf. Alleen de brandstof en boetes betaal je zelf. Zo ga je met een fijn gevoel de weg op in jouw private leaseauto. 

De prive lease modellen van Volkswagen

De auto’s van Volkswagen zijn al jaren gewild en helemaal als private lease keuze. Waarom dat is, nou daar kunnen we kort over zijn. De slogan van Volkswagen is niet voor niets 'Das Welt Auto'! Wat betekent: wereldauto. Ze ontwerpen en bouwen auto's die voldoen aan de vraag. Hierdoor biedt Volkswagen auto's aan die geschikt zijn voor een bepaalde doelgroep, betrouwbaar zijn en niet te vergeten: betaalbaar! Ben je op zoek naar één van de meest geliefde private leaseauto's van Volkswagen? Bekijk dan eens de Polo of ID.4.

 

Private lease een Volkswagen als occasion

 

Private lease je liever een Volkswagen als occasion? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ons aanbod gebruikte private lease auto’s wisselt regelmatig, maar over het algemeen hebben we wel een Volkswagen occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn altijd jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de telling. 

Ook bij de tweedehands auto’s is alles inbegrepen in het leasecontract. Het enige verschil is de looptijd. Waar dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden, is dit bij het privé leasen van gebruikte auto’s maximaal 48 maanden.

Als je kiest voor een Volkswagen private lease occasion model, staat deze binnen 4 weken bij jou op de stoep! Kun je geen geschikte Volkswagen occasion vinden, maar wil je wel graag tweedehands private leasen? Neem dan een kijkje bij al onze private lease occasions!

 

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo