Maak kennis met private lease

Als je een nieuwe auto wilt rijden, is leasen vaak de beste oplossing. Jouw autokosten zijn vooraf helder en staan min of meer vast. Je hoeft je met private lease geen zorgen te maken over de verzekering, banden, reparatie en onderhoud en verkoop van de auto na afloop van het leasecontract. DirectLease schaft de auto voor je aan, hier heb je zelf geen omkijken naar. DirectLease zorgt voor zorgeloos rijplezier tegen een zeer aantrekkelijk maandelijks leasetarief! 

Wat is private lease?

Het privé leasen of private leasen van een auto betekent dat je een bepaalde periode een maandbedrag betaalt voor het gebruik van een auto. Alle kosten die je normaal bij een auto hebt zoals de wegenbelasting, pechhulp, reparatie, onderhoud, banden en verzekering zijn bij dit maandbedrag inbegrepen.

Je betaalt naast het maandbedrag alleen nog de brandstof en eventuele boetes die je rijdt. Bij het aflopen van je leasecontract lever je de auto in en kun je weer een nieuwe auto leasen.

Een soort telefoon-abonnement dus, maar dan voor je auto.

DirectLease Wat is private lease?

Wat is er inbegrepen in mijn private lease contract?

 • Onderhoud, banden & reparaties
  De keuze door wie je het onderhoud aan je private leaseauto laat uitvoeren is geheel aan jou. De enige voorwaarde is dat het een officiële Van Mossel dealer moet zijn. Wij nemen de kosten voor onze rekening.
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
  Ook in het buitenland word je snel weer op weg geholpen met onze pechhulp service.
 • Allrisk verzekering
  Alle private lease contracten van DirectLease worden afgesloten inclusief een allrisk autoverzekering. Je betaalt enkel een eigen risico indien de schade niet te verhalen is op een andere partij. Het Casco eigen risico voor schade aan jouw eigen auto is €300,- per schade.
 • 12.000 km/jaar rijden
  Je kunt voor het maandelijkse leasebedrag 12.000 kilometer per jaar rijden. Je kan privé lease kilometers simpel, goedkoop en vooral onbeperkt bijkopen. Alle meer gereden kilometers kosten niet meer dan een paar centen en worden jaarlijks verrekend. Let op: de meerprijs van de kilometers verschilt per auto.
 • Vervangend vervoer na 72 uur
  Wanneer je door reparatie of onderhoud niet over jouw auto kunt beschikken, krijg jij na 72 uur vervangend vervoer. Deze kosten worden door ons vergoed.
 • Wegenbelasting

Niet inbegrepen

 • Brandstof
  Brandstof is niet inbegrepen in je maandelijkse private lease tarief. Om de brandstofkosten zo laag mogelijk te houden, hebben we wel een gratis Tankservice App ontwikkeld. Hier zie je direct waar jij in de buurt het goedkoopst kunt tanken.
 • Boetes
  Net iets vergist in de snelheid? Kan gebeuren! Net als bij een koopauto is een bekeuring helaas wel voor eigen rekening.

Wat is het voordeel van private lease en waar moet je op letten?

Kijk of private lease interessant is voor jou

DirectLease Wat is het voordeel van private lease en waar moet je op letten?

Benieuwd naar hoe private lease werkt?

Hoe werkt private lease?

DirectLease Benieuwd naar hoe private lease werkt?

Waarom kies je private lease van DirectLease?

DirectLease heeft als eerste online leasemaatschappij van Nederland het leasen van auto’s transparant gemaakt. Niet voor niets zeggen wij dat je bij DirectLease direct weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten, geen kleine onbegrijpelijke lettertjes, geen uitgeklede modellen. Dat is DirectLease! Naast de algemene voordelen van private lease biedt leasen bij DirectLease je nog wat andere extra's. Deze voordelen bieden andere aanbieders vaak niet.

 • Geen leeftijdsdiscriminatie

  Andere partijen hanteren vaak een toeslag als je jonger bent dan bijvoorbeeld 20 jaar, of ouder bent dan 70. Bij DirectLease is iedereen gelijk.
 • Geen toeslag bij te weinig schadevrije jaren

  Andere partijen hanteren vaak een vanafprijs die alleen geldt als je 8 of meer schadevrije jaren hebt opgebouwd. Bij DirectLease is de vanafprijs ook gewoon echt de vanaf prijs, wij rekenen geen schadevrije jaren toeslag.
 • Keurmerk private lease

  DirectLease is aangesloten bij de Stichting Keurmerk private lease. Dit is hét private lease keurmerk voor de leasebranche. Met het keurmerk private lease weet je zeker dat je bij een betrouwbare partij zit met eerlijke voorwaarden. Lees meer over het keurmerk.

Bekijk alle redenen om te leasen bij DirectLease!

DirectLease Waarom kies je private lease van DirectLease?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo