Dacia Private Lease

Dacia verlegt de grenzen in de auto-industrie op het gebied van design, marketing en natuurlijk auto's. Dacia zorgt voor betaalbare auto's met een sterke basis, zonder onnodige extra's.

Private lease een Dacia bij DirectLease

Wil jij een Dacia privé leasen? Stel dan jouw gewenste Dacia samen bij DirectLease. Bij ons private lease je voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, belasting en verzekering en geen verrassingen achteraf. Alleen de brandstof en boetes betaal je zelf. Zo ga je met een fijn gevoel de weg op in jouw private leaseauto. 

De Dacia privé lease modellen

Dacia is een populair merk en dat zien wij ook terug bij onze private lease aanvragen. Dit komt doordat de makers van een Dacia ervoor zorgen dat de auto betaalbaar is, comfortabel is en in jouw gemakken voorziet. Wil je graag een Dacia private leasen? Bekijk dan eens de Jogger 7-zits.

Hebben we momenteel geen geschikt model van Dacia beschikbaar voor jou? Neem dan contact met ons op en wij voorzien jou van advies!

Private lease een Dacia als occasion

Private lease je liever een Dacia als occasion? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ons aanbod gebruikte private lease auto’s wisselt regelmatig, maar over het algemeen hebben we wel een Dacia occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn altijd jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de telling. 

Ook bij de tweedehands auto’s is alles inbegrepen in het leasecontract. Het enige verschil is de looptijd. Waar dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden, is dit bij het privé leasen van gebruikte auto’s maximaal 48 maanden.

Als je kiest voor een Dacia private lease occasion model, staat deze binnen 4 weken bij jou op de stoep! Kun je geen geschikte Dacia occasion vinden, maar wil je wel graag tweedehands private leasen? Neem dan een kijkje bij al onze private lease occasions!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo