DirectLease Bezoek onze Private Lease winkel in Hengelo (OV)!

Bezoek onze Private Lease winkel in Hengelo (OV)!

Naast de online winkel heeft DirectLease als een van de weinige leasemaatschappijen in Nederland ook een fysieke winkel die in Hengelo (OV) te bezoeken is. Bekijk de auto’s, ga erin zitten, maak een proefrit en krijg vrijblijvend advies van een van de aanwezige collega's en rij dezelfde dag nog weg in je nieuwe leaseauto! Je bent van harte welkom in onze Private Lease winkel, met of zonder afspraak.

Vandaag rijden? Dat kan!

Heb je met spoed een nieuwe auto nodig? Wij hebben een speciaal ‘vandaag rijden’ aanbod met auto’s waar je echt dezelfde dag de sleutels nog van kunt ontvangen bij onze Private Lease showroom. Let wel op: de voorraad hiervan is beperkt, dus wees er snel bij!

Kom vandaag rijden

DirectLease Vandaag rijden? Dat kan!

DirectLease winkel in Hengelo!

Kom kijken, vergelijken en proefrijden

Je kunt ons geheel vrijblijvend bezoeken in onze winkel te Hengelo. Onze collega's voorzien je graag van een persoonlijk en deskundig advies. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken. Dat is toch superhandig! 

Adres
Goudstraat 70
7554 NE Hengelo

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 8:30 - 18:00 uur

Vrijdag van 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag van 9:30 - 17:00 uur

Telefoonnummer
0541-571760  

Plan afspraak in!

DirectLease DirectLease winkel in Hengelo!

Deskundig advies

In onze private lease winkel staat ons enthousiaste team altijd voor je klaar om je te verwelkomen in de winkel. Heb je nog vragen of is er nog iets onduidelijk, of ben je helemaal nieuw met het concept ‘Private Lease’? Dat snappen we heel goed. Daarom zal een van onze collega’s ruim de tijd nemen om jou van alle benodigde informatie te voorzien zodat je met een vertrouwd gevoel verder kunt.

Kom kijken, rijden en ervaren

Hoe voelt het interieur aan, hoe is de kofferbakruimte in de praktijk, hoe voelt het om te rijden in een elektrische auto, passen we met z’n drieën wel echt op de achterbank? Allemaal begrijpelijke vragen die online niet altijd te beantwoorden zijn. Onze winkel is daarom een uitgelezen kans om ook deze vragen beantwoord te krijgen. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend, zonder afspraak, eens te komen kijken.

Als je een mooie auto hebt gevonden op onze website die je graag fysiek wilt bekijken kun je direct contact met ons opnemen. Dan kijken wij of de auto beschikbaar is en kunnen we deze ook alvast voor je klaarzetten. Uiteraard is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit met je auto naar keuze in te plannen. Je kunt ons hiervoor bereiken door te bellen naar 0541 – 571 760 of door een mailtje te sturen naar sales@directleaseprivate.nl.

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo