Keurmerk Private Lease

DirectLease biedt de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.

Private lease met een keurmerk

Per 1 februari 2016 is DirectLease als een van de eerste leasemaatschappijen in Nederland toegetreden tot het onafhankelijke  "Keurmerk Private Lease " van de Stichting Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is samen met verschillende consumentenorganisaties, waaronder de Consumentenbond, ontwikkeld. In het bestuur van het keurmerk zijn verschillende partijen vertegenwoordigd, zowel uit de autobranche als vanuit de consumentenorganisaties.

 

Waarom een keurmerk?

Omdat steeds meer partijen private lease aanbieden is het van belang dat jij als consument weet welke partijen er betrouwbare voorwaarden op nahouden. Als bezitters van het Keurmerk Private Lease zijn wij uitgebreid getoetst op onze voorwaarden en ons aanbod. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kun jij met een gerust hart kiezen voor Private Lease van DirectLease.  

 

Welke zekerheid geeft dat jou?

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt je de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden - De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
  • Compleet product - Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten - De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met jou hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.
  • 14 dagen bedenktijd - Je moet zorgeloos kunnen genieten van je leaseauto en een weloverwogen keuze maken. Daarom heb je op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.
  • Zekerheid bij klachten - Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie. Onze klachtenprocedure is tevens vastgelegd. Lees de klachtenprocedure.

 

 

  

Stichting Keurmerk Private Lease 

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat je direct weet waar je aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat je als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat je veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in jouw private leaseauto!

Wil je meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl.

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo