Waarom kiezen voor DirectLease?

Welke private lease maatschappij is de beste? Bij DirectLease vind je de meeste tevreden klanten (een klanttevredenheidsscore van een 4,6/5), de beste voorwaarden en de beste deals. Lees verder om te ontdekken waarom jij het beste kunt private leasen bij DirectLease.

Hoogste klanttevredenheid

Onze bestuurders beoordelen ons met een 4,6/5!

Wij hebben het hoogste klanttevredenheidscijfer van onze sector: een 4,6. En daar zijn wij apetrots op!

Ben jij nieuwsgierig naar hoe onze klanten onze auto’s en service beoordelen? Om onze klanttevredenheid te verbeteren geven wij klanten de mogelijkheid om via TrustPilot hun ervaringen en tips met zowel jou als ons te delen.

Lees wat onze klanten van ons vinden!

Geen schadevrije jaren vereist

Dus je kunt ook bij ons je eerste auto private leasen!

Onze scherpe private lease tarieven zijn voor iedereen van toepassing, ongeacht het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Dus ook je eerste auto lease je voordelig particulier bij ons.

En wil je na afloop een bewijs van goed gedrag omtrent je extra opgebouwde schadevrije jaren? Geen punt, met één telefoontje is dat geregeld. En wanneer je onverhoopt met je private leaseauto toch een schade rijdt, levert dat bij ons geen strafpunten en daarmee een hogere leaseprijs op. Je blijft gewoon dezelfde lage kosten houden die je van ons gewend was.

Geen leeftijdsbeperking

Van jong tot oud, iedereen met een geldig rijbewijs mag private leasen!

DirectLease maakt geen onderscheid in wie wel of niet kan private leasen. Geen addertjes onder het gras, gewoon gelijke rechten voor iedereen.

Zodra je een geldig rijbewijs hebt, ben je welkom bij ons. En dat geldt ook voor bijvoorbeeld iemand die gepensioneerd is. Of als je je eerste auto wilt private leasen. Wij helpen graag iedereen aan een private lease auto van DirectLease.

Tussentijdse afkoop mogelijk

Flexibiliteit tijdens het contract

We snappen heel goed dat het soms lastig is om verder vooruit te kijken. Hoe sta je er dan voor? Wij verschaffen duidelijkheid over je private lease contract.

En zijn er redenen om na bijvoorbeeld een jaar te willen stoppen met onze samenwerking, dan kan dat. Kies dan voor maandelijks opzegbaar leasen: je kunt de auto na een jaar kosteloos inleveren. Kies je voor een vaste looptijd en wil je tussentijds het contract verbreken? Geen kleine lettertjes, je betaalt dan de helft van de resterende termijnen en bent van je verplichting af. Helder en duidelijk, zoals je van ons gewend bent.

Transparant

Direct weten waar je aan toe bent!

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt onze slogan: direct weten waar je aan toe bent! Met al je vragen over private lease kun je bij ons terecht.

Met al jouw vragen over private lease kun je bij ons terecht. Op werkdagen zijn wij van 08.30 uur tot 17.00 uur op kantoor aanwezig, tot 21.00 uur zijn we daarnaast nog via de telefoon beschikbaar. Op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar van 09.30 uur t/m 17.00 uur. Wij streven er bovendien naar om op werkdagen binnen een uur iedereen van een passend antwoord te voorzien.

Verder doen wij er alles aan om de site transparant en duidelijk te maken. Mocht je een onderwerp missen of geen antwoord op je vraag kunnen vinden, meld het ons dan. Wij zullen je direct verder helpen. 

Kies snel jouw private lease auto uit!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo