Vervangend vervoer

Bij DirectLease heb je recht op vervangend vervoer na 72 uur. De eerste 72 uur betaal je dus altijd zelf. Wij hebben hier alle veel gestelde vragen over vervangend vervoer alvast voor je beantwoord.

Heb ik recht op vervangend vervoer?

Bij ons heb je standaard ná 72 uur recht op vervangend vervoer op kosten van DirectLease. Je kunt natuurlijk wel direct vervangend vervoer krijgen, alleen betaal je de eerste 72 uur het vervangend vervoer zelf.

Het vervangend vervoer dat je krijgt betreft standaard een A-segment uitvoering (Peugeot 108, Kia Picanto etc.).
Wens je een grotere auto dan is dit naar beschikbaarheid mogelijk, de meerkosten zijn voor eigen rekening.

Wil je dat wij eerder dan 72 uur het vervangend vervoer volledig vergoeden? Dan raden wij de optie: ‘vervangend vervoer ná 24 uur’ te kiezen. DirectLease neemt dan de kosten voor vervangend vervoer ná 24 uur voor haar rekening, de kosten voor deze optie zijn €5,- per maand.

Krijg ik vervangend vervoer als mijn auto total loss is?

In jouw leasecontract is standaard opgenomen dat je recht hebt op vervangend vervoer ná 72 uur, maar op het moment dat jouw leaseauto total loss is verklaard wordt het leasecontract volgens de algemene voorwaarden ontbonden. Dit betekent dat je geen recht meer hebt op vervangend vervoer.

We beseffen ons heel goed dat jij dan zonder vervoer zit en daarom bieden wij jou de mogelijkheid aan om voor €30,- per dag (excl. brandstofkosten) een A-segment auto (bv. een Kia Picanto) te kunnen lenen, mits je bij DirectLease een nieuwe leaseauto bestelt. Mocht je niet meer voor een nieuwe leaseauto bij DirectLease gaan, dan betaal je de werkelijke kosten voor het vervangend vervoer vanaf de datum van de total loss melding. 

Heb je nog andere vragen? Kijk dan op onze veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0541 - 571 760
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo