Nissan Private Lease

Ben je op zoek naar een Nissan private lease auto? Bij DirectLease vind jij je nieuwe private lease Nissan!

Een Nissan private leasen bij DirectLease

Private lease een Nissan voordelig bij DirectLease. Voor een vast maandbedrag rijd je een nieuwe auto of een occasion van Nissan. En altijd inclusief onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Enkel de brandstof en boetes komen voor eigen rekening. Private lease bij DirectLease betekent zorgeloos de weg op voor een all-in tarief.

Welke prive lease modellen heeft Nissan?

Nissan is onmiskenbaar populair en al helemaal bij private lease bestuurders. Dit komt doordat Nissan bekend staat als het merk waarbij veiligheid voorop staat. De meest bestelde modellen van Nissan zijn de Leaf of Ariya.

Heb je geen private lease auto van Nissan gevonden die jou bevalt? Wellicht dat de private lease auto’s van Mazda dan wat voor jou zijn. De maandbedragen voor deze privé lease auto’s bevinden zich namelijk in hetzelfde segment als Nissan. 

Een Nissan als occasion private leasen

Gaat jouw voorkeur er naar uit om een Nissan als occasion private te leasen? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ondanks een wisselend aanbod aan gebruikte private lease auto’s van Nissan, hebben we meestal wel een Nissan occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn jong gebruikte auto’s, verkeren in goede staat en hebben weinig kilometers afgelegd.

Ook als je een tweedehands auto’s privé leaset is alles inbegrepen in het leasecontract. Alleen de looptijd verschilt ten opzichte van nieuwe auto’s. Bij het privé leasen van een gebruikte auto is de looptijd maximaal 48 maanden, terwijl dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden. Selecteer jouw Nissan occasion private lease model en binnen 1 tot 4 weken staat deze bij jou voor de deur! Kan je momenteel geen geschikte Nissan occasion vinden maar wil je wel graag een gebruikte auto private leasen? Bekijk dan al onze private lease occasions!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo