Ruil jouw huidige auto in voor een leaseauto!

Bij DirectLease begrijpen we dat je misschien al een eigen auto hebt, maar ook wilt profiteren van de voordelen van leasen. Goed nieuws! Bij ons kun je jouw huidige auto inruilen voor een gloednieuwe leaseauto. Het is snel, eenvoudig en het ontzorgt je van alle hoofdpijn bij het verkopen van je auto.


Stap 1: kies jouw leaseauto!

Je wil een nieuwe auto, leuk! Weet je al welke? Bij DirectLease kun je kiezen uit veel verschillende modellen. Van zuinige stadsauto’s, tot ruime SUV’s voor het hele gezin. Bekijk ons aanbod, stel jouw leaseauto en leasecontract samen naar jouw wensen en dien je aanvraag in. Gelukt? Mooi, dan is het tijd voor stap 2!

Bekijk onze auto's

DirectLease Stap 1: kies jouw leaseauto!

Stap 2: stuur foto's op

Nadat je een aanvraag hebt ingediend, nemen wij telefonisch contact met je op om de aanvraag te bespreken. Geef hierbij aan dat jij je huidige auto zou willen inruilen, zodat onze collega’s hiervan op de hoogte zijn, en dit voor jou kunnen verwerken.

Om een goed beeld te krijgen van jouw auto en om een realistisch bod te ontvangen, vragen we om foto’s en informatie. Dit kun je via e-mail opsturen:

  • Duidelijke foto's van de binnen- en buitenkant van jouw auto
  • Merk, model en uitvoering
  • Kenteken
  • Actuele kilometerstand
  • Eventuele bijzonderheden zoals schades (steenslag, krassen en deuken).

DirectLease Stap 2: stuur foto's op

Stap 3: wacht op het bod

Zodra we de benodigde informatie hebben ontvangen, gaan onze experts aan het werk. Binnen enkele dagen ontvang jij een volledig vrijblijvend handelsbod voor jouw auto. Hierover nemen onze collega's telefonisch contact met jou op.

Ondertussen kun je alvast de benodigde documenten verzamelen en opsturen voor de financiële toetsing (kredietcheck) die wordt uitgevoerd door onze collega's, zodat we voorkomen dat jij financieel overbelast wordt. Klik hier om meer te lezen over de benodigde documenten.

 

DirectLease Stap 3: wacht op het bod

Stap 4: tijd om te rijden!

Ga je akkoord met het bod? Top, dan hoef je hem alleen nog in te leveren! Wil jij de opbrengst van je oude auto inleggen als vooruitbetaling? Dat kan! Hierdoor gaat jouw leasetarief omlaag en profiteer je van vele andere voordelen. Benieuwd hoe dit in elkaar zit? Kijk dan eens op onze pagina over de vooruitbetaling.

Wij houden contact met jou zodat je weet wanneer jouw leaseauto beschikbaar is, en je jouw oude auto kunt inleveren. Een simpele ruil dus! Het enige waar jij je nu nog zorgen over hoeft te maken, is waar jij als eerste heengaat met je nieuwe leaseauto!

DirectLease Stap 4: tijd om te rijden!

Handig hè, je huidige auto inruilen voor een leaseauto. Kies snel jouw gewenste auto, en ervaar alle voordelen van private lease!

Bekijk auto's

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo