Kia Private Lease

De imponerende verschijning van een KIA maakt elke dag bijzonder. Ervaar de rust en ruimte van deze slimme auto's nu zelf! Bij DirectLease vind jij je nieuwe private lease KIA!

Private lease een Kia bij DirectLease

Bij DirectLease ben je aan het juiste adres voor het privé leasen van een Kia. Voor een vast bedrag per maand rijd jij in een nieuwe Kia. En alles is inbegrepen, van reparatie tot pechhulp en van wegenbelasting tot verzekering. Het enige wat je zelf nog betaalt zijn de brandstofkosten en boetes. Zo rijd jij zorgeloos in jouw private lease auto direct de weg op.

Onze Kia prive lease modellen

Kia is een populair merk en dat zien wij ook terug bij onze private lease aanvragen. Dit komt doordat een Kia bekend staat om zijn kleine, fijne en betaalbare auto´s. De laatste jaren komen er ook grotere modellen op de markt, welke een Kia prijsje hebbenbetaalbaar! Wil je graag een Kia private leasen? Bekijk dan eens de Stonic of EV6.

Hebben we momenteel geen geschikt model van Kia beschikbaar voor jou? Kijk dan eens bij ons Hyundai private lease aanbod. Hier vind je modellen in dezelfde prijsklasse als een Kia. 

Kia occasion private lease

Wil je liever geen nieuwe Kia, maar een Kia als occasion privé leasen? Ook dat kan bij DirectLease! Hoewel het aanbod van tijd tot tijd varieert, hebben we meestal wel een Kia occasion voor jou beschikbaar. Deze auto's zijn jong qua gebruik en hebben weinig kilometers op de teller.

Net als bij de nieuwe auto’s is ook bij de tweedehands auto’s alles inbegrepen in jouw private leasecontract. Het enige verschil is dat bij de gebruikte auto’s de looptijd maximaal 48 maanden is. Kies jouw Kia private lease model en met 1 tot 4 weken is deze van jou! Hebben we momenteel geen geschikte Kia occasion beschikbaar, maar wil je wel graag tweedehands private leasen? Bekijk dan al onze private lease occasions!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo