SEAT Private Lease

Het merk waar Spaanse en Duitse technieken bijeenkomen. Ervaar hoe design, betrouwbaarheid en comfort samen komen in een van de nieuwste Seat private lease modellen.

SEAT private lease bij DirectLease

Wil jij een SEAT privé leasen? Stel dan jouw gewenste SEAT samen bij DirectLease. Bij ons private lease je voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief onderhoud, belasting en verzekering en geen verrassingen achteraf. Alleen de brandstof en boetes betaal je zelf. Zo ga je met een fijn gevoel de weg op in jouw private leaseauto. 

De prive lease modellen van SEAT

De auto’s van SEAT zijn al jaren gewild en helemaal als private lease keuze. Wist je dat SEAT behoort tot de Volkswagen Groep? En dit maakt het merk ook direct aantrekkelijk. Je rijdt in een sportief uitziende auto, maar dan wel eentje met de betrouwbaarheid van een Duits merk. Ben je op zoek naar één van de meest geliefde private leaseauto's van SEAT? Bekijk dan eens de Arona of Leon.

Staat er op dit moment geen private leaseauto van SEAT tussen die geschikt is voor jou? Neem dan eens een kijkje bij onze Volkswagen private lease auto’s. Volkswagen biedt namelijk privé lease auto’s in hetzelfde segment aan als SEAT. 

Private lease een SEAT als occasion

Private lease je liever een SEAT als occasion? Ook dat is bij DirectLease mogelijk! Ons aanbod gebruikte private lease auto’s wisselt regelmatig, maar over het algemeen hebben we wel een SEAT occasion voor jou beschikbaar. Dit zijn altijd jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de telling. 

Ook bij de tweedehands auto’s is alles inbegrepen in het leasecontract. Het enige verschil is de looptijd. Waar dit bij nieuwe auto’s varieert van 24 tot 60 maanden, is dit bij het privé leasen van gebruikte auto’s maximaal 48 maanden.

Als je kiest voor een SEAT private lease occasion model, staat deze binnen 4 weken bij jou op de stoep! Kun je geen geschikte SEAT occasion vinden, maar wil je wel graag tweedehands private leasen? Neem dan een kijkje bij al onze private lease occasions!

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 18:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo