Shortlease private: de flexibele weg naar je ideale auto

Ben je op zoek naar de vrijheid om een auto te rijden zonder langdurige verplichtingen? Dan is shortlease misschien wel jouw perfecte match. Laten we samen ontdekken wat shortlease inhoudt, hoe het verschilt van langere leasecontracten, en waarom DirectLease, ondanks dat we geen shortlease aanbieden, jou toch kan voorzien van flexibele opties.

Wat is shortlease eigenlijk?

Shortlease combineert het beste van twee werelden: de flexibiliteit van een huurauto met de zekerheid van een leasecontract. Ideaal als je bijvoorbeeld tijdelijk een auto nodig hebt, zoals tijdens het wachten op je nieuwe droomauto of voor een tijdelijke job. Het is net zo gemakkelijk als leasen, maar dan zonder lange verplichtingen. Shortlease contracten variëren van 1 maand tot 2 jaar en zijn meestal per dag opzegbaar na de minimale looptijd​.

DirectLease Wat is shortlease eigenlijk?

Voordelen van shortlease voor particulieren

  • Flexibiliteit: contracten zijn van korte duur en bieden daardoor veel flexibiliteit. Je zit niet vast aan een auto voor een lange periode​​.

  • Snel beschikbaar: veel auto's, waaronder ook elektrische en hybride modellen, staan klaar voor gebruik. Je kunt vaak binnen enkele dagen in je nieuwe auto stappen​​.

  • Alles inclusiefvan verzekeringen tot onderhoud; bij shortlease is bijna alles inbegrepen in je maandbedrag. Dit maakt je kosten overzichtelijk en voorspelbaar​.

DirectLease Voordelen van shortlease voor particulieren

Waarom geen private shortlease bij DirectLease?

Hoewel shortlease vele voordelen heeft, biedt DirectLease dit niet direct aan. Dit heeft alles te maken met de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Om dit keurmerk te behouden, mogen we alleen leasecontracten vanaf 1 jaar aanbieden. 

Maar maak je geen zorgen! DirectLease biedt een uitstekend alternatief dat net zo flexibel en aantrekkelijk is: maandelijks opzegbare leasecontracten na het eerste jaar en de optie om occasions te leasen, vaak al vanaf 2 jaar. Deze opties bieden soortgelijke voordelen als shortlease, inclusief de flexibiliteit en de zekerheid van een vast maandbedrag, met de betrouwbaarheid van het Keurmerk Private Lease​​.

Alternatieven bij DirectLease: flexibel & zorgeloos

Bij DirectLease draait alles om jouw vrijheid en rijplezier. Hoewel we geen shortlease aanbieden, zorgen onze flexibele leaseopties ervoor dat je toch kunt genieten van de auto die bij je past, met de vrijheid om te veranderen wanneer je leven daarom vraagt. 

Maandelijks opzegbaar

Na het eerste jaar kun je je leasecontract maandelijks opzeggen. Dit biedt de vrijheid en flexibiliteit die je zoekt, maar met de zekerheid van een langere termijn contract​​.

Occasion lease

Zoek je een kortere leaseperiode en een auto die snel beschikbaar is? Kies dan voor een occasion lease. Vaak kun je al een leasecontract afsluiten voor perioden vanaf 24 maanden​​.

Jouw rijplezier, onze zorg

Wil je meer weten over onze flexibele leaseopties of heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte auto? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je persoonlijk te adviseren, zodat jij zorgeloos de weg op kunt!

Niek Westerhof - DirectLease

Niek Westerhof

Private lease specialist
E-mail Niek
Bel 0541571760

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo