Private lease een elektrische auto

Heb je interesse in het private leasen van een elektrische auto? Elektrisch rijden is uitgegroeid tot een begrip! Ideaal voor stadsverkeer, maar door de verbeterde actieradiussen en het landelijk dekkend netwerk van laadpunten is het ook perfect voor snelweg ritten. Stel jouw elektrische private lease auto snel samen!


Wat komt er kijken bij een elektrische auto private leasen?

Elektrische auto’s worden opgeladen bij een laadpaal. Dat kan bij een (semi)publieke laadpaal in jouw wijk of stad en bij veel tankstations. Of je gebruikt jouw eigen privé laadpaal. In beide gevallen heb je een laadkabel nodig om je auto aan te sluiten aan de paal en een laadpas om de paal te activeren.

  • Laadkabel
    De kabel heb je nodig om de accu in jouw elektrische auto aan te sluiten op een laadpaal of stopcontact. Deze kabel wordt meegeleverd bij jouw auto.
  • Laadpas
    Met de laadpas zet je de laadpaal “aan” nadat je de auto aan de laadpaal hebt aangesloten. Zo weet de paal precies welke auto geladen wordt en waar de rekening voor de stroom heen moet.
  • Thuis laden
    Als je kunt parkeren bij je woning, dan kun je eenvoudig thuis laden. Je kunt gewoon laden via een stopcontact. Maar een eigen laadpaal of wallbox is een stuk praktischer: ze kunnen vaak sneller laden en er is minder gedoe met kabels. Onze partner EV Company adviseert je graag over de mogelijkheden. 

Lees meer:

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo