Automaat private lease

Geniet van het ultieme rijcomfort met een goedkope private lease auto met automaat. Of je nu in de file staat, een heuvel oprijdt of gewoonweg onderweg bent, rijden met een private lease auto met automaat maakt het allemaal plezieriger. Ontdek nu het uitgebreide aanbod van goedkope private leaseauto’s met een automaat.

Rij je elektrisch of hybride? Dan rij je met een automaat!

Wist je dat elektrische auto’s geen versnellingen hebben? Elektrische auto’s en hybrides zijn bijna altijd standaard uitgerust met een automaat, want er hoeft niet handmatig geschakeld te worden. Bekijk nu ons elektrische en hybride private lease aanbod, allemaal met automaat.


Steeds populairder: een automaat private leasen

Het suffe imago van rijden met een automaat behoort voorgoed tot het verleden. Het is zelfs zo dat op dit moment meer dan 50% van de nieuw verkochte auto’s een automaat is. Maar wat maakt een lease auto met automaat nu zo bijzonder? We hebben de voordelen van een private lease automaat auto voor jou op een rijtje gezet!

DirectLease Steeds populairder: een automaat private leasen

Wat zijn de voordelen van een automaat leasen?

Twijfel je tussen een handgeschakelde of een automaat private lease auto? Lees dan eens onderstaande voordelen door. En wie weet schakel jij straks ook wel over op een automaat!

 • Gemakkelijke besturing
  Je hebt maar twee opties: gas geven en remmen. Dit houdt in dat je over minder handelingen hoeft na te denken en meer aandacht overhoudt om op het verkeer te richten.
 • Filerijden wordt relaxter
  We kennen het allemaal: filerijden! Je geeft iets gas, schakelt, remt, schakelt weer en staat stil. En dit kan als je pech hebt uren doorgaan. Dit is erg vermoeiend voor de bestuurder, vandaar dat steeds meer automobilisten voor een automaat kiezen. Je hebt dan namelijk te maken met minder handelingen. 
 • Het rijdt comfortabel
  Doordat je niet zelf hoeft te schakelen, rijdt de auto over het algemeen comfortabeler. Schokken en de verkeerde versnelling behoren tot het verleden. 
 • Slimmer en zuiniger
  Automaat auto’s worden steeds populairder, waardoor er vaker onderzoeken worden gedaan en verbeteringen worden uitgevoerd. Zo zijn onze nieuwste private lease automaten slimmer en zuiniger dan enkele jaren geleden. 
 • Is standaard bij een elektrische auto
  Als je kiest voor een elektrische auto, dan rij je standaard in een automaat auto. 

Kies voor een private lease automaat met een snelle levertijd

Tegenwoordig willen we alles zo snel mogelijk ontvangen, wat heel begrijpelijk is. Je hebt jouw droomauto namelijk gevonden en wil hier direct in rondrijden en laten zien aan familie en vrienden. Daarom leveren wij diverse automaat private lease auto’s binnen 4 weken bij jou af. Dit kan in bepaalde gevallen zelfs nog sneller, dan staat de auto met 1 week al bij jou op de stoep. Benieuwd welke private lease auto’s met automaat snel leverbaar zijn? Kijk dan eens op onze snel leverbaar pagina.

Is een automaat private leasen goedkoop?

We krijgen nog wel eens van klanten de vraag: ‘is een automaat duurder dan een handgeschakelde auto’? Het private leasen van een automaat hoeft zeker niet duurder te zijn dan het leasen van een handgeschakelde auto. De prijs van een leaseauto hangt namelijk af van de opties (vb: cruise control, navigatiesysteem en parkeersensoren), de gekozen kleur, de looptijd en het aantal kilometers. Het is vaak wel zo dat een auto met automaat beschikt over luxere opties, waardoor het leasebedrag iets hoger kan uitvallen. Maar hier krijg je dan wel weer extra comfort en luxe voor terug. 

Ben je op zoek naar de beste automaat leasedeal? Die vind je bij ons! De goedkoopste private lease automaat auto’s die wij aanbieden staan direct bovenaan deze pagina. De auto’s worden namelijk automatisch geordend van goedkoopste tot duurste auto. Je kunt ook overwegen om voor een private lease automaat occasion te gaan. Dan rij je voordelig in een tweedehands automaat leaseauto. 

Staat er op dit moment geen automaat auto tussen die jouw aandacht trekt? Niet getreurd, we updaten regelmatig ons aanbod, waardoor er steeds meer nieuwe private lease auto’s met automaat online komen!

DirectLease Is een automaat private leasen goedkoop?
Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo