Welke nieuwe modellen komen er aan?

Nieuwe aankomende modellen, zowel elektrisch als benzine. Dit zijn uiteraard mooie momenten om naar uit te kijken. Wij hebben de leukste verwachte auto's op een rij gezet. Een aantal zijn zelfs al op korte termijn bij ons samen te stellen!

Het nieuwe aanbod komt niet meer alleen maar uit Europa

Nieuwe auto's, en met name elektrische modellen, komen al lang niet meer alleen maar uit Europa. Merken zoals HyundaiKia en MG zijn reeds bij ons calculeerbare Aziatische merken. Er blijven meer en meer Aziatische automerken opkomen die uitstekend kunnen concurreren met de van oudsher machtige Europese automerken.


Bekijk snel de modellen die je binnenkort kunt bestellen!

Op welke auto('s) verheug jij je al?

Binnenkort beschikbaar: de KIA EV5

De Kia EV5 kan worden beschouwd als het jongere broertje van de Kia EV9, waar hij ook veel ontwerpelementen mee deelt. Het kan worden gezien als een concurrent voor auto's zoals de Volkswagen ID4 en de Škoda Enyaq. 

Actieradius

Wat betreft het rijbereik moeten we nog even geduld hebben, aangezien dit aanzienlijk varieert per markt en werelddeel. In China heeft de EV5 een bereik van maximaal 650 kilometer, maar dit is volgens de milde CLTC-testmethode en met een accupakket van 88 kWh, wat groter is dan het 81 kWh accupakket van de Koreaanse versie.

DirectLease Binnenkort beschikbaar: de KIA EV5

De KIA Concept EV3

De Concept EV3 vertegenwoordigt de visie van het merk op een compacte elektrische CUV die moeiteloos praktisch gebruik combineert met puur rijplezier. Het biedt gebruikers de technologie en het ontwerp van Kia's vlaggenschip-SUV, de EV9, in een compacte en toegankelijke vorm.

Geavanceerd ergonomisch stoelontwerp en milieuvriendelijke materialen, in lijn met het duurzaamheidsprincipe van het merk, combineren met minitafels die in lengte, positie en hoek kunnen draaien.

DirectLease De KIA Concept EV3

De KIA Concept EV4

Aspecten zoals de suggestieve gestroomlijnde neus, het verlengde, dynamische lange silhouet en de technische dakspoiler, allemaal kenmerken die doen denken aan sport- en raceauto's, bevestigen de status van de Concept EV4 als een volledig nieuw type EV-sedan.

De Concept EV4 wordt geleverd met een nieuwe functie genaamd 'Mind Modes' die omgevingsverlichting en geanimeerde ventilatiepatronen aanpast. In de 'Perform'-modus wordt de bestuurder voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om optimaal te presteren en het meeste uit hun dag te halen.

DirectLease De KIA Concept EV4

Zodra de diverse modellen verkrijgbaar zijn, kunnen deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Bel ons       Mail ons

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo