Welke nieuwe modellen komen er aan?

Nieuwe aankomende modellen, zowel elektrisch als benzine. Dit zijn uiteraard mooie momenten om naar uit te kijken. Wij hebben de leukste verwachte auto's op een rij gezet. Een aantal zijn zelfs al op korte termijn bij ons samen te stellen!

Directleaseprivate.nl Aankomende modellen

Het nieuwe aanbod komt niet meer alleen maar uit Europa

Nieuwe auto's, en met name elektrische modellen, komen al lang niet meer alleen maar uit Europa. Merken zoals HyundaiKia en MG zijn reeds bij ons calculeerbare Aziatische merken. Er blijven meer en meer Aziatische automerken opkomen die uitstekend kunnen concurreren met de van oudsher machtige Europese automerken.


Bekijk snel de modellen die je binnenkort kunt bestellen!

Op welke auto('s) verheug jij je al?

Binnenkort beschikbaar: de nieuwe Smart #1

De kracht van connectiviteit

De Smart #1 rijervaring heeft alles te maken met instinctieve, intelligente functies waarop je echt kunt rekenen wanneer je ze het meest nodig hebt. Dit omvat een autonoom noodremsysteem (Autonomous Emerging Braking) en zelfs een assistent voor uitwijkmanoeuvres (Evasive Manoeuvre Assist) voor de veiligheid van jou en je passagiers.

Navigatie

Voel je meer verbonden met je traject dan ooit tevoren en maak voor eens en voor altijd een einde aan laadstress dankzij intelligente navigatie, real-time live verkeerscontrole, bereik op kaart, en POI-informatie - met omleidingen op het traject naar plaatselijke oplaadstations.

Verbinding met je stem

Met een breed scala aan navigatie-, mediaspeler- en voertuigfuncties, aangedreven door een AI spraakassistent, kun je elk commando voor je auto inspreken. Zeg gewoon "Hello smart" en rijden maar. Je fox avatar geeft ook een vriendelijk gezicht aan de stem.

DirectLease Binnenkort beschikbaar: de nieuwe Smart #1

Zodra de diverse modellen verkrijgbaar zijn, kunnen deze bij DirectLease worden aangevraagd. Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Bel ons       Mail ons

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo