Private lease voor bedrijven

Inmiddels is private lease een volwaardig alternatief voor het kopen van een (jong) gebruikte auto. Maar wist je dat veel bedrijven inmiddels ook een collectieve oplossing wensen aan te bieden aan hun medewerkers? Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om hun medewerkers een collectieve private lease-oplossing aan te bieden tegen een vaste lage prijs. De medewerker maakt gebruik van de collectieve (maatwerk-) afspraken die door zijn of haar werkgever met DirectLease zijn gemaakt. De werkgever voorziet haar medewerkers zo van een passende mobiliteitsoplossing.

Zo heeft de Eindhovense verzekeraar IAK ervoor gekozen haar medewerkers een KIA Picanto aan te bieden, voorzien van het logo van het bedrijf. IAK verstrekt haar medewerkers een marketingbijdrage waarmee de maandlasten nog verder omlaag worden gebracht. Extra exposure voor IAK en een erg voordelige mobiliteitsoplossing voor de medewerkers.

Ook op zoek naar een mobiliteitsoplossing?

Ben je geïnteresseerd in een collectieve private lease regeling die voor zowel jou als je medewerkers voordeel oplevert? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever zelf contact opnemen? Dat kan! 

Bel ons: 0541-571760
Mail ons: sales@directleaseprivate.nl


top