Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease

Private lease met een keurmerk

Per 1 februari 2016 is DirectLease als een van de eerste leasemaatschappijen in Nederland toegetreden tot het onafhankelijke  "Keurmerk Private Lease " van de Stichting Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is samen met verschillende consumentenorganisaties, waaronder de Consumentenbond, ontwikkeld. In het bestuur van het keurmerk zijn verschillende partijen vertegenwoordigd, zowel uit de autobranche als vanuit de consumentenorganisaties.

 

Waarom een keurmerk?

Omdat steeds meer partijen private lease aanbieden is het van belang dat jij als consument weet welke partijen er betrouwbare voorwaarden op nahouden. Als bezitters van het Keurmerk Private Lease zijn wij uitgebreid getoetst op onze voorwaarden en ons aanbod. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kun jij met een gerust hart kiezen voor Private Lease van DirectLease.  

 

Welke zekerheid geeft dat jou?

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt je de volgende 5 zekerheden:

 

 

  

Stichting Keurmerk Private Lease 

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease wil de consument beschermen. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken. Zodat je direct weet waar je aan toe bent. Het keurmerk geeft dit weer. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat je als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat je veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in jouw private leaseauto!

Wil je meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl.

 

 

top