Private lease voor senioren met pensioen

Pensioen betekent genieten van je vrije tijd. Wat is er nu fijner dan die tijd door te brengen in een comfortabele, betrouwbare auto zonder zorgen over onderhoud of onverwachte kosten? Precies, private lease biedt die vrijheid en zekerheid. Bij DirectLease Private hanteren we geen minimum of maximum leeftijd; iedereen met een geldig rijbewijs kan bij ons terecht.

Waarom is private lease ideaal voor senioren?

  • Geen grote investering: je hoeft je spaargeld niet aan te spreken voor de aankoop van een auto. Dit helpt om je pensioenfonds intact te houden voor andere plezierige activiteiten.
  • Inclusief alles: onderhoud, verzekering, en belastingen zijn allemaal gedekt. Dit betekent minder papierwerk en geen onaangename financiële verrassingen.
  • Veiligheid voorop: rij altijd in een auto die is uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën. Van automatische noodremmen tot lane assist, je veiligheid is gegarandeerd.

DirectLease Waarom is private lease ideaal voor senioren?

Extra voordelen van private lease voor senioren

  • Flexibiliteit in modellen: kies een auto die past bij je levensstijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto die makkelijk te parkeren is, of een auto met hoge instap die gemakkelijker toegankelijk is, wij hebben het allemaal.
  • Zorgeloos rijden: met een leaseauto hoef je je geen zorgen te maken over de verkoop van de auto later of de dalende marktwaarde. Jouw enige zorg is rijden en genieten.

Speciale aandachtspunten voor senioren

Bij het kiezen van een leaseauto is het belangrijk om een model te selecteren dat comfortabel en gemakkelijk te besturen is. Denk hierbij aan:

  • Automatische transmissie: vermindert de fysieke inspanning tijdens het rijden.
  • Extra assistentiesystemen: zoals parkeerhulp en achteruitrijcamera's die het rijden en manoeuvreren vereenvoudigen.

Persoonlijke aandacht bij DirectLease

Wij begrijpen dat iedereen unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom staat ons team klaar om samen met jou de perfecte auto uit te zoeken die past bij jouw levensstijl en wensen. Wij bieden een persoonlijke service en advies op maat, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt.

DirectLease Persoonlijke aandacht bij DirectLease

Geïnteresseerd in private lease?

Overweeg je private lease? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen al je vragen beantwoorden en samen kunnen we bekijken welke auto's het beste bij je passen. Bij DirectLease Private is het nooit te laat om comfortabel en stijlvol de weg op te gaan!

Emma Weinreder - DirectLease

Emma Weinreder

Medewerker Private Lease
E-mail Emma
Bel 0541 571 760

Bel ons!

We zijn bereikbaar op: 
ma - do van 8:30u - 21:00u
vrij van 8:30u - 20:00u
za van 09:30u - 17:00u
0541 - 571 760

 

Whatsapp

Stuur ons een bericht via Whatsapp! Handig voor het aanleveren van documenten, of om snel een vraag te stellen.

Veelgestelde vragen

Zoek je snel een antwoord op jouw vraag?

Vind jouw antwoord tussen de 
'Veel gestelde vragen' 

 

Bezoek ons

Je bent van harte welkom!
ma - do van 08:30u - 18:00u
vrij van 08:30u - 17:00u
za van 09:30u - 17:00u

Kom langs op:
Goudstraat 70,
Hengelo